Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Persagenda Juni

7 June 2016

Activiteiten in de Bijenkorf – editie juni 2016

In deze persagenda vindt u een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze filialen plaatsvinden.

Overige activiteiten kunt u vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 020 808 9333 of e-mail: [email protected]. Voor alle activiteiten geldt dat u van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of u komt.

Plan Nederland

Op dinsdag 7 juni word to Bag to school campagne gelanceerd in de Bijenkorf Amsterdam. In Uganda gaat bijna een derde van de meisjes niet naar school als ze ongesteld zijn. Ze hebben geen goed maandverband en op school zijn geen sanitaire voorzieningen. Om het belang van menstruatie hygiëne en duurzaam maanverband in Uganda onder de aandacht te brengen van het Nederlandse publiek introduceert Plan van Nederland de Bag to School. Deze Bag to School zijn elegante tassen en onmisbaar voor menige vrouw. Hierbij gaat de volledige opbrengst naar het MHM-project.

De tasjes worden met een kleine modeshow in het Damcafé Amsterdam gelanceerd. Hier zijn de drie ambassadrices van Plan Nederland voor Uganda aanwezig. Caro Emerald, Neelie Kroes en Pip Pellens. Daphne Bunskoek zal de show presenteren.

Dinsdag 7 juni 17.30-18.00 persoonlijke signerering van Bag to school tas door de Ambassadeurs in de Bijenkorf Amsterdam.

Rotterdamse Dakendagen

Duizenden mensen ontdekten vorig jaar hoe mooi de bovenkant van Rotterdam is. Op ruim 40 daken, waaronder het dak van de Bijenkorf Rotterdam, zagen zij de stad vanuit een nieuw perspectief.

De Rotterdamse Dakendagen vinden dit jaar weer plaats van 10 tot en met 12 juni 2016. Het dak van de Bijenkorf Rotterdam is toegankelijk op 11 en 12 juni.

Zie voor verkoop van tickets: www.rotterdamsedakendagen.nl+

de Bijenkorf Rotterdam

Zaterdag 11 juni en zondag 12 juni 12.00 – 16.00 uur

Meer weten? www.rotterdamsedakendagen.nl+, www.facebook.com/rotterdamsedakendagen+

Vaderdag

Na moederdag mogen we de vaders niet vergeten tijdens Vaderdag. En de medewerkers van de Bijenkorf helpen hier graag bij. In het weekend van 11 en 12 juni zullen diverse merken zoals Jimmy Choo en Tom Ford leuke activiteiten organiseren. Je kunt bijvoorbeeld je McGregor cadeau laten personaliseren met je vaders initialen. Het volledige programma hiervan verschijnt op de debijenkorf.nl/evenementen.

de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam

Zaterdag 11 juni en zondag 12 juni

Expositie KABK

In juni is de afdeling Textiel en Mode van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag (KABK) te gast in de Bijenkorf Den Haag. Van 13 t/m 19 juni zal een selectie van het werk van oud-studenten van de afdeling mode te zien zijn. Dit is onder andere het werk van de winnares Niki Duijst. Van 24 juni t/m 3 juli kan er een kijkje worden genomen in een selectie van de silhouetten van de oudejaarsstudenten van 2016.

De expositie is een aankondiging van het jaarlijkse eindejaar defilé, deze vindt dit jaar plaats op zaterdag 18 juni. Deze expo is van de afdeling Mode en Textiel van het KABK plaatsvinden op de locatie van de Elektriciteitsfabriek in Den Haag. Voor meer informatie ga naar: www.show4exposed.nl+

de Bijenkorf Den Haag

13 t/m 19 juni etalages aan de Wagenstraat

24 juni t/m 3 juli etalage zij-entree Wagenstraat

Voor een compleet overzicht van alle evenementen bekijk deBijenkorf.nl/evenementen.