Persagenda juni

1 June 2017

Activiteiten in de Bijenkorf – editie juni 2017

In deze persagenda vindt u een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze filialen plaatsvinden.

Overig activiteiten kunt u vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 088 - 245 44 44 of e-mail: [email protected] Voor alle activiteiten geldt dat u van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of u komt.

Fred de La Bretonière by Yara

Fred de la Bretonière en Yara Michels nodigen klanten uit op 3 juni om de lancering van de ‘Fred de La Bretonière by Yara’- collectie te vieren in de Bijenkorf Amsterdam.

De gebundelde kracht van Fred de la Bretonière als designer en de fashion expertise van Yara Michels geeft een funky twist aan de iconische espadrille voor Spring Summer 2017.

Yara: “In deze capsule collectie zit iets voor iedereen; of je nu houdt van dressed up of dressed down en iets zoekt voor overdag of een feestje, deze funky espadrilles maken iedere look speciaal”.

Ontvang op 3 juni persoonlijk styling advies van Yara Michels. Bovendien ontvangen klanten bij aankoop van een espadrille uit de ‘Fred de la Bretonière by Yara’- collectie tussen 14.00 en 15.30 uur een extra gift.

De Bijenkorf Amsterdam, 3e etage
Zaterdag 3 juni, 14.00 - 15.30 uur

Voorproefje Sodade festival

Als voorproefje op het Sodade Festival kunt u in de Bijenkorf Rotterdam alvast genieten van de relaxte sfeer van het festival. Tijdens het pinksterweekend kunt u hier meeluisteren naar de zwoele muziek van diverse nationale en internationale Kaapverdische artiesten welke ook het festival zullen aandoen.

Het festival zelf vindt plaats op zaterdag 10 juni 2017, voor informatie en programmering kijkt u op www.matiota.nl of www.sodadefestival.nl.

Programma de Bijenkorf Rotterdam
Zondag 4 juni, 14.00 – 17.00 uur: Morabeza band en Poliana Vieira
Maandag 5 juni, 14.00 – 17.00 uur: Trio Sodade, Chandeaux en Hilario da Silva

De Bijenkorf Rotterdam,
Restaurant La Ruche, 2e etage

Open dakendagen

Op initiatief van de Rotterdamse Dakendagen kan men in het kader van Rotterdam Architectuurmaand elk weekend in juni het dak van de Bijenkorf op. Op het dak is een beeldentuin aangelegd waarin een unieke verzameling beeldhouwwerken te zien is.

De Bijenkorf Beeldentuin is een initiatief van de Rotterdamse Dakendagen met medewerking van Museum Rotterdam, het Centrum voor Beeldende Kunst en de Bijenkorf.

Het dak is te bezoeken tijdens de openingstijden van de Bijenkorf Rotterdam op:
Zaterdag 3 en zondag 4 juni
Zaterdag 10 en zondag 11 juni
Zaterdag 17 en zondag 18 juni
Zaterdag 24 en zondag 15 juni

Swarovski Pinksterweekend

Op 2,3 en 4 juni ontvangen klanten bij de Bijenkorf Den Haag een romantische Swarovski attentie. Maak daarnaast kennis met de prachtige nieuwe collectie en laat u inspireren voor de zomer. De nieuwe sieradensets uit Gipsy-collectie kunnen bijvoorbeeld samen worden gedragen met de armbanden uit de Crystaldust-collectie voor een trendy, zomerse Boho look. #Bebrilliant

De Bijenkorf Den Haag,
3, 4 en 5 juni

Opening nieuwe afdelingen de Bijenkorf Utrecht

De Bijenkorf Utrecht opent op 8 juni het eerste gedeelte van de nieuwe parterre met de Meesterbanketbakker en de afdeling sieraden & horloges. In september opent het tweede gedeelte met cosmetica en begin december zal het laatste gedeelte met lederwaren openen.

De afdelingen horloges en sieraden zijn vergroot en het assortiment is uitgebreid met vele merken waaronder Wouters & Hendrix, Aurelie Bidermann en Isabel Marant. Direct ernaast is de vertrouwde Meesterbanketbakker van de Bijenkorf te vinden met een nieuwe look. Ook de Sunglass Hut opent met de grootse shop van alle Bijenkorf-filialen.

De opening is de derde fase van een grootscheepse verbouwing die medio 2018 wordt afgerond en waarmee de Bijenkorf haar winkeloppervlakte vergroot van 9.000 naar 15.000 m2. Hierdoor kan er een groter assortiment van merken en categorieën worden aangeboden.

Kom kijken, ervaren en proeven op onze nieuwe afdelingen. De Meesterbanketbakker en de afdeling sieraden & horloges zijn open vanaf 8 juni.

De Bijenkorf Utrecht,
8 juni

Race voor Certina of TopGear Nederland

Word coureur en race voor Certina of TopGear Nederland

Bezoek de rally-simulators in de Bijenkorf Eindhoven, Den Haag of Rotterdam. Kies voor wie u wilt racen, daag een tegenstander uit & 3,2,1 start!

De snelste coureur van de dag wint een Certina horloge. Daarnaast winnen alle coureurs uit de top 3 een abonnement op TopGear magazine.

Op 3, 10 of 11 juni kan men in de Bijenkorf racen voor Certina of TopGear Nederland.

Certina Race Agenda:
Zaterdag 3 juni: de Bijenkorf Eindhoven 10.00 – 19.00 uur
Zaterdag 10 juni: de Bijenkorf Den Haag 10.00 – 19.00 uur
Zondag: 11 juni: de Bijenkorf Rotterdam 12.00 – 18.00 uur

Calvin Klein Modern Cotton Pop-up Shop

2 juni opent de pop-up shop van Calvin Klein Modern Cotton in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Deze collectie zal binnenkort ook online verkrijgbaar zijn en is de eerste drie maanden exclusief te koop bij de Bijenkorf en via deBijenkorf.nl in Nederland. Bovendien is de Bijenkorf het eerste warenhuis in Europa waar de collectie verkrijgbaar is.

de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, en Rotterdam,
juni t/m oktober

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu