Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Persagenda Maart

5 March 2016

Activiteiten in de Bijenkorf – editie maart 2016

In deze persagenda vindt u een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze filialen plaatsvinden.

Overige activiteiten kunt u vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 020 808 9333 of e-mail: [email protected]. Voor alle activiteiten geldt dat u van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of u komt.

Feest der letteren voor het eerst in Den Haag

Het grootste literaire signeerevenement van Nederland, vindt dit jaar op zaterdag 5 maart plaats van 15.00 tot 17.00 uur. Er is dit jaar gekozen voor de locatie Den Haag in verband met het 90-jarig bestaan van het filiaal.

In samenwerking met Das Magazin vindt voor de derde keer het programmaonderdeel Onbedoelde Literatuur plaats. Lucky Fonz III verzorgt de presentatie en zal tussendoor enkele nummers spelen.

In een aparte ruimte interviewt Frénk van der Linden 5 schrijvers. exclusief toegankelijk op inschrijving voor Privilege Members van de Bijenkorf.

Freedom of Fashion mobiele modeshow

Het thema van dit seizoen in de Bijenkorf is Freedom of Fashion. Het nieuwe modeseizoen is op 27 februari groots geopend met de Fashionshow in de Laurenskerk in Rotterdam. Mensen die de fashionshow hebben gemist in Rotterdam kunnen zich laten inspireren tijdens de mobiele modeshow die op drie verschillende zaterdagen plaats zal vinden in Amsterdam, Utrecht en Maastricht.

de Bijenkorf Amsterdam

Zaterdag 5 maart 13.00 – 17.00

de Bijenkorf Utrecht

Zaterdag 12 maart 13.00 – 17.00

de Bijenkorf Maastricht

Zaterdag 19 maart 13.00 – 17.00

Charlotte Tilbury

Na succesvolle lanceringen in Amerika en Groot-Brittannië worden de makeup-collectie en de huidverzorging lijn van Charlotte Tilbury gelanceerd bij de Bijenkorf. Op 31 maart gaat de nieuwe counter in de Bijenkorf Amsterdam open.

Op 14 maart gaat een pop-up shop open in de Bijenkorf Amsterdam waar de 4 bestsellers van het merk al verkrijgbaar zijn. En op deBijenkorf.nl is de gehele collectie vanaf 14 maart te bestellen. De Bijenkorf is de eerste en voorlopig enige plek op het vaste land van Europa waar Charlotte Tilbury verkrijgbaar is.

Kids Fashion Show

Op zondag 20 maart is er in de Bijenkorf Rotterdam de Kids Fashion Show. Wanneer er tot en met vrijdag 18 maart kinderkleding wordt gekocht op de afdeling Kindermode bij de Bijenkorf in Rotterdam kan er aangemeld worden om eens op een echte catwalk mee te lopen.

De aanmeldformulieren zijn terug te vinden op de afdeling kindermode in Rotterdam.

Zondag 20 maart tussen 13.00 – 17.00

Bekijk de online kindermode-collectie

Voor een compleet overzicht van alle evenementen bekijk deBijenkorf.nl/evenementen.