Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Persagenda Maart

1 March 2017

Activiteiten in de Bijenkorf – editie maart 2017

In deze persagenda vindt u een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze filialen plaatsvinden.

Overig activiteiten kunt u vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 020 808 9333 of e-mail: [email protected]. Voor alle activiteiten geldt dat u van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of u komt.

A She Story & Internationale Vrouwendag

Vrouwen inspireren ons steeds weer. Daarom viert de Bijenkorf op 8 maart 2017 Internationale Vrouwendag. We delen voor de gelegenheid bloemen uit aan alle vrouwelijke bezoekers in al onze filialen.

Internationale Vrouwendag staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. Van 16 januari t/m 8 maart heeft de Bijenkorf al een ode aan alle vrouwen in de campagne She Story. Kom langs op 8 maart en vier deze dag met ons mee. Deze ode aan de vrouw wordt mede mogelijk gemaakt door: Mooiwatbloemendoen.nl

Alle filialen,
Woensdag 8 maart 13.00 - 19.00 uur

Vogue 5 Year Anniversary

Op donderdag 9 maart viert Vogue Nederland hun 5-jarig bestaan. In de Bijenkorf zijn vanaf 10.00 de eerste 500 limited edition exemplaren verkrijgbaar. Karin Swerink, hoofdredacteur van Vogue Nederland, komt langs om de limited editions te signeren.

De Bijenkorf Amsterdam,
Donderdag 10 maart 10.00 uur

Mannenweekend

Tijden voor mannenzaken! Op 11 & 12 maart vieren wij de opening van de grootste afdeling herenmode van Utrecht. Met 4000m2, bijna twee keer zo groot als Neude, vindt u 50 nieuwe en vertrouwde merken. Doe inspiratie op en neem deel aan mannelijke challenges op onze afdeling herenmode. Tijdens dit weekend staat de gentleman centraal. Dit vieren wij met het mannenweekend in alle filialen van de Bijenkorf.

Are you man enough to be a gentleman?
 Op de afdeling herenmode staat alleen dit weekend de exclusieve Gentleman’s Bar.

Wil je toegang?

Doorsta dan tussen 12.00 – 18.00 uur de 3 challenges of doe een aankoop op de afdeling herenmode.

Voorjaar-/zomercampagne ‘The Art of Overdressing’ by Gill Button

De campagne voor het nieuwe modeseizoen genaamd ‘The Art of Overdressing’ houdt in dat niets te gek is. Dit modeseizoen staat in het teken van ‘Overdressed’ met uitgesproken prints en sprankelende kleuren. Trends zijn onder andere het combineren van prints, kleuren en vormen, hoe meer hoe beter.

Kunstenares Gill Button maakte in opdracht van de Bijenkorf de tekeningen voor de nieuwe voorjaar/zomer campagne. Volledig in deze stijl illustreerde Button de trends voor het nieuwe modeseizoen. Op deze illustraties zijn onder andere jurken, sportieve items, lingerietrends, prints en veel kleuren zichtbaar in de volgende thema’s:

Attitude – Dresses – Fresh Factor – New Romantics – Think Pink – Viva Vintage

14 maart t/m 11 april en 18 april t/m 13 juni

Fashionshow exclusief voor Privilege Members

Het modethema voor het nieuwe seizoen is ‘The Art of Overdressing’. Oftewel: alles kan en alles mag. Combineer kleuren, prints en materialen tot een persoonlijk modefeestje voor iedere dag. Tijdens onze spectaculaire modeshow in de Grote Kerk in Den Haag laten wij zien hoe je de mooiste combinaties maakt.

Wij verwelkomen je met een hapje en drankje en een toelichting op het thema. Na de show kun je terecht bij onze stylisten in de Bijenkorf Den Haag. Hier staan wij na afloop ook klaar met een heerlijk glas prosecco.

Zondag 19 maart, om: 12.15 uur, 13.30 uur en 14.45 uur

Locatie: Grote Kerk Den Haag
Rond de Grote Kerk 12
2513 AM Den Haag

Tickets voor de Fashion Show kosten 15,- per persoon en zijn inclusief:

  • Ontvangst met een hapje en drankje
  • Zitplaats bij de show
  • De Bijenkorf cadeaucard ter waarde van 15,-
  • Twee uur gratis parkeren in Q-park de de Bijenkorf Den Haag
  • Afsluitend glas prosecco in de Bijenkorf Den Haag

Expositie de Bijenkorf van Breuer 60 jaar

De Bijenkorf van architect Marcel Breuer is al zestig jaar een ijkpunt in Rotterdam. Speciaal voor dit jubileum is de Bijenkorf het archief ingedoken waar wij op schitterend beeldmateriaal zijn gestuit; beeldmateriaal van de opening van het gebouw, het personeel, de winkel en ook van u, onze gasten.

In het trappenhuis, waar de sfeer van Breuer het best bewaard is gebleven, tonen wij u de mooiste foto’s van de Bijenkorf van Breuer. In deze tentoonstelling nemen we u ook mee in de plannen voor de toekomst, waarbij we de karakteristieke elementen van Breuer weer terugbrengen in de winkel.

De Bijenkorf Rotterdam, 26 maart t/m 21 mei