Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Persagenda Mei

4 May 2016

Activiteiten in de Bijenkorf – editie mei 2016

In deze persagenda vindt u een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze filialen plaatsvinden. Overige activiteiten kunt u vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 020 808 9333 of e-mail: [email protected]. Voor alle activiteiten geldt dat u van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of u komt.

Sterrenbroodje

De restaurants van de Bijenkorf introduceren wederom een Sterren Sandwich in de restaurantformules van de Bijenkorf. Dit keer een Sterren Sandwich van Joris Bijdendijk van het Rijks Restaurant. Het broodje is gemaakt op basis van een biologisch moutbroodje dat 12 uur lang op een lage temperatuur gegaard is, een Black Angus liesstuk met in de oven gepofte ui en biet, mierikswortelcrème en krokante uitjes.

De Sterren Sandwich van Joris Bijdendijk zal vanaf 3 mei te koop zijn in alle restaurants van de Bijenkorf. Aansluitend zal de Bijenkorf in samenwerking met Heineken een gift box introduceren geïnspireerd op het Rijksmuseum. Deze Heineken- bierflesjes zijn exclusief te koop voor 12,95 bij de Bijenkorf en in het Rijksmuseum. Uiteraard is het bier een perfecte combinatie met het moutbroodje.

In de La Ruche-restaurants in Utrecht, Rotterdam en Amstelveen, in de Kitchen in Amsterdam en Eindhoven en in het Café B in Maastricht zal het speciale broodje geïntroduceerd worden voor 7,95.

Moederdag

Tijdens Moederdag worden de moeders in het zonnetje gezet en de medewerkers van de Bijenkorf helpen hier graag bij. Moederdag is de ideale dag om een persoonlijke touch aan het perfecte cadeau toe te voegen.

Gepersonaliseerde cadeaucard

Maak bijvoorbeeld een persoonlijke de Bijenkorf Cadeau Card. Deze kan gepersonaliseerd worden met een zelfgeschreven boodschap of leuke foto. Dit kan met een cadeaukaart t.w.v. minimaal 10,-.

Mobiele Badmodeshow

Na het grote succes van de mobiele fashion show in februari is er nu een mobiele fashionshow met badmode in Den Haag en Rotterdam. De show vindt plaats door de gehele winkel: de ideale gelegenheid om geïnspireerd te worden voor een nieuwe strandoutfit. De bezoekers van de Bijenkorf worden geïnformeerd over de laatste trends in de badmode voor komende zomer. Ook zal er een band zijn die achter de modellen aan loopt en de show opluistert met leuke muziek.

de Bijenkorf Den Haag

Zaterdag 14 mei 14.00 - 16.30 uur

de Bijenkorf Rotterdam

Zondag 15 mei 14.00 - 16.30 uur

Koken en tafelen in Eindhoven

Eind mei zullen er verschillende kookdemonstraties, workshops en acties plaatsvinden in het filiaal Eindhoven Het volledige programma van zaterdag 28 mei en zondag 29 mei verschijnt op de debijenkorf.nl/evenementen.

Operadagen Rotterdam

In de Bijenkorf Rotterdam kunnen gasten weer genieten van diverse operavoorstellingen. Privilege Members krijgen wellicht een uitnodiging om het Rooftop Concert of het lunch-/hightea-concert bij te wonen. Op vrijdagmiddag 20 mei kan men genieten van voorstel lingen in de etalage en op zaterdag 21 mei vinden er diverse voorstellingen in de winkel plaats.

Voor een overzicht van alle voorstellingen met charismatische titels als Wonderful Deluxe en Amore Siciliano die tijdens het festival te zien zijn, gaat u naar www.operadagenrotterdam.nl+ (ook voor online tickets).

Voor een compleet overzicht van alle evenementen bekijk deBijenkorf.nl/evenementen.