Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Persagenda november

10 November 2016

Activiteiten in de Bijenkorf - Editie november 2016

In deze persagenda vind je een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze filialen plaatsvinden.

Overige activiteiten kun je vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 020 808 9333 of e-mail: [email protected]. Voor alle activiteiten geldt dat je van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of je komt.

sterren sandwich

Wederom introduceren de restaurants van de Bijenkorf een Sterren Sandwich. De Sterren Sandwich is een speciaal broodje ontwikkeld door Sterrenkoks. De sandwich wisselt ieder kwartaal en de invloeden van het seizoen zullen hierin te proeven zijn.

Vanaf 1 november wordt de Sterren Sandwich van Onno Kokmeijer aangeboden in de restaurants van de Bijenkorf. Zijn East meets West Sterren Sandwich is een rustieke witte briochebol met toevoeging van gedroogd zeewier waarop sashimi van gerookte zalm, tom yam crème en wakame crème met een crunchy Oosterse salade van rettich, peultjes, bosui, verse koriander en rode peper.

Onno Kokmeijer, Executive Chef van tweesterren restaurant Ciel Bleu in Hotel Okura te Amsterdam, staat al enige jaren aan de top van culinair Nederland. Zijn kookstijl wordt gekenmerkt door een streven naar de hoogste kwaliteit en grenzeloze ambitie om te blijven ontwikkelen.

Vorige Sterren sandwich edities zijn ontwikkeld door diverse topchefs zoals Michel der Kroft, Rogér Rassin, Joris Bijdendijk en Stefan Sprang.

alle filialen,
vanaf 1 november

Art of Beauty

Dit najaar ligt de nadruk op Art of Beauty bij de Bijenkorf van 1 t/m 14 november. Het programma staat in het teken van beautytrends. Tijdens Art of Beauty organiseren diverse merken events, workshops en treatments in onze filialen op gebied van make-up, modegeuren en skincare. Deze vinden plaats van 3 november t/m 6 november & 10 november t/m 13 november. Inschrijven kan hier.

Voor alle inschrijfkosten geldt dat je deze terug krijgt als je na afloop beautyproducten koopt van dit merk.

alle filialen,
1 t/m 14 november

Bekijk meer informatie over de activiteiten tijdens Art of Beauty

Party Pop-Up Shop

Op 7 november opent de Bijenkorf een Party Pop-Up Shop in alle filialen. Diverse merken als Ted Baker, French Connection en Self-Portrait presenteren meer dan 70 verschillende stijlen aan jumpsuits en jurken voor alle feestelijke gelegenheden. Dit zijn exclusieve designs die zowel in The Party Pop-Up Shop als online worden aangeboden. Daarnaast zijn er onderjurkjes, panty’s, clutches en accessoires te vinden.

alle filialen,
7 november t/m 31 december 2016

de Bijenkorf & Sint Nicolaas

De Bijenkorf viert Sinterklaas. De sinterklaasviering start met een intocht in de filialen Amsterdam en Den Haag in het weekend van 12 en 13 november. In Amsterdam komt Sint Nicolaas aan in Amsterdam op de Dam. De Bijenkorf-pakjeskoets rijdt mee tijdens de intocht. Sint Nicolaas en zijn Pieten zullen alle filialen van de Bijenkorf bezoeken in het weekend van 26 en 27 november.

alle filialen,
12 november t/m 4 december

Bekijk meer informatie over de Bijenkorf & Sint Nicolaas

Fashion Weekend Maastricht

In het weekend van 12 en 13 november viert de Bijenkorf Maastricht het nieuwe mode- en feestseizoen. Vertrouwde merken als Claudia Strater en Karen Millen tonen de nieuwe feest- en wintercollecties. Ook maak je kennis met nieuwe merken als Closed, Designers Remix, Self-Portrait, Samsøe & Samsøe, Etoile, Isabel Marant, GANNI, Canada Goose en Peuterey. Tijdens de Fashion Weekend kun je onder andere stylingadvies en huidverzorgingsadvies krijgen, je haren laten stijlen met de nieuwe Dyson Supersponic en sieraden kosteloos laten reinigen.

Speciaal voor Privilege Members geeft styliste Danie Bles op zaterdag 12 november twee exclusieve trend presentaties waar de wintertrends worden getoond met items uit de nieuwe collectie. Tevens krijgen Privilege Members de mogelijkheid om een 30 minuten durende privé shopping sessie te boeken met Danie Bles.

de Bijenkorf Maastricht,
zaterdag 12 en zondag 13 november

Bekijk meer informatie over het Fashion Weekend in Maastricht

Turn on the Lights

Op 17 november onthult de Bijenkorf de grootste feestverlichting van Nederland aan het historische pand op de Dam voor de 9e keer. De start van het feestseizoen wordt ook dit jaar gevierd met Turn on the Lights. Quinty Trustfull opent het evenement. Het Spaanse theatergezelschap Grupo Pulja presenteert een show met acrobatiek, muziek en licht. De avond staat verder in het teken van feestverlichting op de gevel en een vuurwerkshow. Turn on the Lights is te volgen via het evenementenkanaal van Ziggo, of via de livestream op het Facebookkanaal van de Bijenkorf.

Aansluitend is het koopavond in de Bijenkorf Amsterdam tot 22:00. Diverse merken organiseren iets extra’s in het filiaal tijdens deze koopavond.

de Bijenkorf Amsterdam,
donderdag 17 november van 18.00 tot 22.00 uur

Bekijk meer informatie over Turn on The Lights

Overige activiteiten kun je vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 020 808 9333 of e-mail: [email protected].