Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Persagenda november

1 November 2017

In deze persagenda vind je een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze winkels plaatsvinden.

Bekijk de persagenda van november

Glow Eindhoven

Mezzo-sopraan Lotte Bovi geeft op donderdag 16 en vrijdag 17 november een speciaal optreden in een van haar unieke creaties op het Piazza. In haar performances laat ze beeld en muziek tot één geheel versmelten. Een bijzondere samenwerking tussen Glow, het lichtfestival van Eindhoven, en de Bijenkorf.

de Bijenkorf Eindhoven,
16 en 17 november van 19.00 tot 23.00 uur

Levi’s X Vogue pop up shop

Levi’s Truckers Jacket is 50 jaar geworden en dat moet gevierd worden. Daarom heeft Levi’s samen met Vogue Nederland een special edition van het iconische spijkerjasje ontworpen, dat vanaf 8 november 10:00 uur exclusief verkrijgbaar is bij de Bijenkorf. Er zijn slechts 50 limited edition exemplaren verkrijgbaar. Klanten kunnen hun jack meteen gratis laten personaliseren met hun initialen.

de Bijenkorf Amsterdam,
Pop up shop damesmode 2e etage op 8 november van 10.00 tot 14.00 uur

Kookboeken7daagse Den Haag

In het kader van de Kookboeken7daagse organiseert de Bijenkorf Den Haag op donderdag 16 november een culinaire avond met sterrenchefs, kookboekenschrijvers, sommeliers en foodbloggers. Van 18.30 tot 21.00 uur zijn er op de afdeling koken & tafelen op de 3e etage signeersessies, hapjes, presentaties en natuurlijk heel veel kookboeken met heerlijke recepten, tips en inspirerende voorbeelden.

de Bijenkorf Den Haag,
16 november van 18.30 tot 21.00

Onthulling etalages Den Haag

Op donderdag 9 november worden voor de 3e keer de etalages van de Bijenkorf Den Haag feestelijk onthuld voor 75 genodigden en andere belangstellenden. Het belooft een magische avond te worden waarbij publiek, voorbijgangers en klanten meegenomen worden in een sprookjesachtig verhaal. Acht kinderen kunnen daarbij een meet & greet winnen met Niek Roozen en mogen een etalage onthullen.

de Bijenkorf Den Haag,
9 november van 17.30 tot 21.00 uur

Tommy Hilfiger X Kris Kross Amsterdam

Woensdag 8 november verzorgt dj/producer collective Kris Kross Amsterdam om 17:00 een exclusief optreden in de Bijenkorf Amsterdam. Klanten maken kans op een meet & greet met Kris Kross Amsterdam direct na het optreden.

de Bijenkorf Amsterdam,
8 november van 17.00 tot 17.20

Sinterklaas bij de Bijenkorf

Zoals ieder jaar viert de Bijenkorf Sinterklaas en dat begint al met de intocht. In alle steden van de Bijenkorf wordt de goedheiligman met zijn pieten feestelijk onthaald. Kinderen kunnen de pieten ontmoeten van 13.00 tot 16.00 uur.

Ook brengen Sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan de winkels in het weekend van 2 tot 3 december. Tussen 13.00 en 16.30 uur kunnen kinderen liedjes zingen, wensen delen met de Sint en op de foto met de goedheiligman en de pieten. In sommige winkels is ook Amerigo aanwezig.

Bekijk het evenement

Alle winkels,
2 en 3 december van 13.00 tot 16.30 uur

Turn on the lights

Op donderdag 16 november komt magie tot leven wanneer tijdens Turn on the Lights traditioneel de lichtjes op de gevel van de Bijenkorf ontstoken worden. Speciaal voor deze 10e editie is het muzikale sprookje ‘De magie van de liefde’ gecomponeerd. Ernst Daniël Smid vertelt en Giovanca zingt het verhaal over hoe liefde alles overwint. De Bijenkorf Amsterdam is deze avond tot 22:00 uur geopend.

de Bijenkorf Amsterdam,
*16 november van 18.00 tot 22.00 *