Amsterdam Personal Shopping Service

PERSONAL SHOPPING AMSTERDAM

Zoek je iets bijzonders voor een speciale gelegenheid? Heb je weinig tijd om uitgebreid te shoppen? Of wil je geïnspireerd worden door verrassende combinaties, materialen, kleuren en merken die je nog niet kende? Wij verwelkomen je graag bij onze personal shopping lounge in de Bijenkorf Amsterdam. Met kleur- en stijladvies, tips, een frisse blik, persoonlijke aandacht en een zorgvuldig geselecteerd aanbod, gebaseerd op jouw wensen, voorkeuren en levensstijl.

Virtuele Personal Shopping Service

Indien de situatie je niet toelaat om naar onze winkel te komen, helpen wij je heel graag op afstand. Wij hebben ruime ervaring in het inspireren en informeren via videobellen. Op het afgestemde tijdstip contacteren wij je via whatsapp, om je te adviseren vanuit de winkel. Wij kijken er naar uit om je binnenkort virtueel te ontmoeten.

MAAK EEN (VIRTUELE) AFSPRAAK

Ervaar het comfort en de expertise van een personal shopper. Maak jouw afspraak voor in de winkel of virtueel via [email protected] of bel naar 088-245 3581. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden van de winkel.

ONTMOET ONZE PERSONAL SHOPPER

Marjo Kranenborg

Al van jongs af aan is onze personal shopper Marjo gefascineerd door de magie en kracht van mode. Zij doet dan ook niets liever dan je te laten zien wat de juiste kleding kan doen voor jouw uitstraling en persoonlijkheid. Kwaliteit gaat bij haar boven kwantiteit. Marjo kijkt eerst naar de stijl die bij jou past, en daarna pas naar trends en merken.

Online Personal Styling

Ontdek ook onze online personal styling service: stijladvies met het gemak van online shoppen.