Rotterdam Personal Shopping Service

PERSONAL SHOPPING ROTTERDAM

Zoek je iets bijzonders voor een speciale gelegenheid? Heb je weinig tijd om uitgebreid te shoppen? Of wil je je eens laten inspireren door verrassende combinaties, materialen, kleuren en merken die je nog niet kende? Wij verwelkomen je graag bij onze personal shopping lounge in de Bijenkorf Rotterdam. Ontdek kleur- en stijladvies, tips, een frisse blik, persoonlijke aandacht en een zorgvuldig geselecteerd aanbod, gebaseerd op jouw wensen, voorkeuren en levensstijl.

Virtuele Personal Shopping Service

Indien de situatie je niet toelaat om naar onze winkel te komen, helpen wij je heel graag op afstand. Wij hebben ruime ervaring in het inspireren en informeren via videobellen. Op het afgestemde tijdstip contacteren wij je via whatsapp om je te adviseren vanuit de winkel. Wij kijken er naar uit je binnenkort virtueel te ontmoeten.

MAAK EEN (VIRTUELE) AFSPRAAK

Voor een afspraak, in de winkel of virtueel, kun je een e-mail sturen naar [email protected] Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ontmoet Ron Weil

Al vijfentwintig jaar is personal shopper Ron Weil dankzij zijn altijd stijlvolle look gezichtsbepalend bij de Bijenkorf Rotterdam. Zijn passie voor mode kreeg hij met de paplepel ingegoten. Zelf noemt hij zich het liefst stijlbegeleider: “Een goede outfit laat zien wie je bent.” Verwacht van Ron altijd een oprecht advies, maar ook de nodige relativering. “Wie ben ik om te bepalen wat iemand moet dragen?”

Online Personal Styling

Ontdek ook onze online personal styling service: stijladvies met het gemak van online shoppen.