Philipp Plein

PHILIPP PLEIN onderscheidt zich door zijn creaties te maken voor mensen die intuïtief de buitengewone dingen in het leven kiezen. De drijvende kracht van het merk is menselijke inspiratie en creativiteit met het doel om trends te maken in plaats van ze te volgen. Alle collecties kunnen worden gezien als kunstwerken en staan voor adel en perfectie.

Philipp Plein

37 artikelen
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
  • 37 artikelen
37 van 37 gezien

Philipp Plein bij de Bijenkorf

Ontwerper PHILIPP PLEIN richtte in 2004 zijn gelijknamige modemerk op in Zwitserland zoals we het vandaag de dag kennen. Al vanaf de eerste collectie voert het luxe label een kenmerkende en controversiële stijl waarbij met Swarovski bezette schedels werden verwerkt als print op de mode items. Er is zowel een hoofdlijn van PHILIPP PLEIN voor heren als voor damesmode te vinden bij de Bijenkorf met hyper-luxe streetwear. PHILIPP PLEIN voor kinderen bestaat uit het label PHILIPP PLEIN junior.

Opvallende mode items met strass en skulls van PHILIPP PLEIN

PHILIPP PLEIN voert een herkenbaar signatuur van groot logoprint, skulls en strasstenen van Swarovski. Deze drie elementen komen veelvuldig voor in de kleding van het modemerk, waaronder in de jassen, riemen, shirts en schoenen van PHILIPP PLEIN. Het Zwitserse modemerk zorgt ervoor dat kleding opvalt en niemand om het ontwerp heen kan. Door vooral donkere kleuren te gebruiken ontstaan designs met een stoer gevoel en symbool staan voor de liefhebbers van een ongewone levensstijl. Natuurlijk kan bij de Bijenkorf ook worden gekeken naar de PHILIPP PLEIN outlet waar items van het modemerk verkrijgbaar zijn met voordeel.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl