Philipp Plein

Philipp Plein onderscheidt zich door zijn creaties te maken voor mensen die intuïtief de buitengewone dingen in het leven kiezen. De drijvende kracht van het merk is menselijke inspiratie en creativiteit met het doel om trends te maken in plaats van ze te volgen. Alle collecties kunnen worden gezien als kunstwerken en staan voor adel en perfectie.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightPhilipp Plein
28 artikelen
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
28 artikelen
28 van 28 gezien

Philipp Plein bij de Bijenkorf

Ontwerper Philpp Plein richtte in 2004 zijn gelijknamige modemerk op in Zwitserland zoals we het vandaag de dag kennen. Al vanaf de eerste collectie voert het luxe label een kenmerkende en controversiële stijl waarbij met Swarovski bezette schedels werden verwerkt als print op de mode items. Er is zowel een hoofdlijn van Philipp Plein voor heren als voor damesmode te vinden bij de Bijenkorf met hyper-luxe streetwear. Philipp Plein voor kinderen bestaat uit het label Philipp Plein junior.

Opvallende mode items met strass en skulls van Philipp Plein

Philipp Plein voert een herkenbaar signatuur van groot logoprint, skulls en strasstenen van Swarovski. Deze drie elementen komen veelvuldig voor in de kleding van het modemerk, waaronder in de jassen, riemen, shirts en schoenen van Philipp Plein. Het Zwitserse modemerk zorgt ervoor dat kleding opvalt en niemand om het ontwerp heen kan. Door vooral donkere kleuren te gebruiken ontstaan designs met een stoer gevoel en symbool staan voor de liefhebbers van een ongewone levensstijl. Natuurlijk kan bij de Bijenkorf ook worden gekeken naar de Philipp Plein outlet waar items van het modemerk verkrijgbaar zijn met voordeel.