Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Philippe Model

Dit seizoen roepen rijke materialen, rouches en bloemenpatronen de buitengewone schoonheid van Japan op. De kleinste details worden vastgelegd op de mooiste stoffen door de kunst van borduurwerk. Koude en contrasterende kleuren wijzen op aantrekkelijke affiniteit tussen elegantie en stijfheid, romantiek en verleiding en delicatesse en diepte.

Philippe Model

15 artikelen
  • Lage sneakers
Filter & sorteer
15 artikelen
15 van 15 gezien

Philippe Model bij de Bijenkorf

Ontdek de collecties van Philippe Model voor dames en heren, zowel als de Philippe Model sale bij de Bijenkorf. Philippe Model ontwerpt de perfecte sneakers voor de winter en de zomer. De damessneakers van Philippe Model zijn voorzien van pastelkleurige details die ’s zomers leuk onder een rok of maxi-jurk. De herenschoenen van Philippe Model worden ontworpen in het zwart, wit, groen en blauw.

Philippe Model: luxe, trendy en comfortabele sneakers

De Franse ontwerper Phillipe Model ontwerpt luxe, trendy en comfortabele schoenen met een vintage look. Philippe Model staat bekend om de originele en onconventionele schoenen. Elk detail van de sneakers dragen bij aan de perfecte balans tussen comfort en design voor de 'urban avant-garde'. De combinatie van high-end materialen en ambachtelijk Italiaans vakmanschap maken elke schoen van Philippe Model uniek. De iconische sneakers zoals de Tropez-sneaker, de Eifel-platformsneaker en de Temple-sneaker zijn ongekend populair.