Philips Hue

Philips Hue is slimme LED-verlichting met eindeloze mogelijkheden. Dit energiezuinige systeem maakt het mogelijk om het licht in je huis helemaal af te stemmen op jouw voorkeur. Het licht dimmen, wittinten en kleurstanden kiezen en uitbreiden met verschillende lampen: het kan allemaal.
  • Home
  • arrow-small__rightPhilips Hue

Philips Hue

1 artikelen
  • Slimme buitenverlichting
  • Slimme vloerlampen
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

Philips Hue bij de Bijenkorf

Hoe fijn is het om door middel van één tikje op je smartphone je verlichting aan en uit te zetten. Met de slimme verlichting van Philips Hue heb je al je lichtinstellingen binnen handbereik. Je opent de Philips Hue app, schakelt verlichting aan of uit en stelt de juiste kleur in. Bovendien is het zelfs mogelijk om de lampen te bedienen door middel van jouw stemgeluid. Zo hoef je niet meer naar de lichtschakelaars te lopen in een donkere kamer of aparte sfeerverlichting aan te schaffen. Koppel je lampen met de los verkrijgbare Hue Bridge, zodat je de mogelijkheid hebt om accessoires toe te voegen. Shop de smart verlichting van Philips Hue online bij de Bijenkorf.

Smart verlichting voor iedere ruimte in je woning

Bij de Bijenkorf kun je slimme verlichting, sensoren en schakelaars shoppen van Philips Hue. Je hebt de keuze uit lampen in de kleuren White, White ambiance en White & Color. White geeft wit licht in verschillende intensiteiten, terwijl de White ambiance lijn over verschillende witkleuren beschikt. Zo kun je een passende kleur instellen voor het lezen, om te ontspannen en te concentreren. Wil je liever meer kleur toevoegen aan je interieur? Met de White & Color lampen kun je binnen een handomdraai je huis in een ware man cave veranderen.

Spots, LED-strips, hanglampen en wandlampen

De collectie van Philips Hue bestaat uit de meest uiteenlopende lampen voor iedere plek in het huis. Creëer bijvoorbeeld binnen no-time en man cave door een LED-strip achter de televisie of onder je tv-meubel te bevestigen voor een indirect lichteffect. Of word in de ochtend langzaam gewekt met natuurlijk licht door de Philips Hue Iris-lampen. Met Philips Hue Cher en Phoenix heb je met de bijgeleverde dimmer de keuze uit vier voorgeprogrammeerde lichtrecepten. Ontspan, lees, concentreer je of doe energie op door middel van het juiste lichtrecept. Wat wil je nog meer?