Playmobil

Ontdek de verrassende speelgoedwereld van Playmobil. Een unieke mix van traditioneel speelgoed met fantasierijke en tegelijkertijd levensechte verhalen.

Playmobil

93 artikelen
  • Bouwspeelgoed
Filter & sorteer
93 artikelen

Playmobil bij de Bijenkorf

Al sinds 1974 produceert Playmobil de vrolijke speelgoedfiguurtjes met bijbehorende accessoires die we vandaag de dag allemaal kennen. De uitgebreide speelsets van Playmobil zijn in diverse thema’s verkrijgbaar, zoals Playmobil Construction, Playmobil Kinderdagverblijf en Playmobil Country. Met Playmobil kunnen kinderen hun eigen verhalen uitbeelden die aansluiten bij de belevingswereld van ieder kind.

Eindeloos speelplezier met de gevarieerde thema’s van Playmobil

Bij Playmobil vind je in bijna ieder thema een serie speelgoedfiguren en bijpassende accessoires. Dankzij deze brede thema’s kunnen dagelijkse situaties worden nagebootst en komt je kind spelenderwijs in aanraking met allerlei leerzame onderwerpen. Zo kun je jouw eigen hamsters en konijnen verzorgen met Playmobil Dieren en alles leren over hun behoeftes. Uiteraard kunnen de avontuurlijke thema’s niet ontbreken en daarom vind je bij de Bijenkorf een breed assortiment aan spannende Playmobil thema’s waaronder Playmobil Ambulance, Playmobil Pirates en Playmobil Brandweer. Playmobil is de leukste manier om de creativiteit en fantasie van je kleintje te ontwikkelen en stimuleren. In de wereld van Playmobil is alles mogelijk!

Vind het mooiste Playmobil speelgoed bij de Bijenkorf

Is jouw kleintje een échte paarden fan? Waan je in de magische paardenwereld van Playmobil Spirit. Beleef de meest spannende avonturen met Spirit, Lucky en al hun paardenvrienden. Het lieve paard Spirit wordt door stropers in gevangenschap geplaatst. Lucky en Spirit vormen al snel een sterke band en het lukt haar om Spirit te bevrijden! Samen beleven ze eindeloze avonturen in de stad Miradero. Past het drukke stadsleven meer bij jou? Met Playmobil City Life ben je eigenaar van jouw eigen huis en kun je met jouw gezin op pad naar de dierentuin, ijskraam of speeltuin. Welke spannende avonturen ga jij allemaal beleven in de grote stad?

Shop Playmobil met korting in de Playmobil Sale.