POM Amsterdam

POM Amsterdam staat voornamelijk bekend om de met de hand geschilderde kleurrijke sjaals. Elke sjaal wordt met veel aandacht gefabriceerd waarbij de ontwerpsters, twee zussen van elkaar, alles eerst door eigen handen laten gaan.

POM Amsterdam

44 artikelen
Filter & sorteer
44 artikelen
44 van 44 gezien

POM Amsterdam bij de Bijenkorf

Sinds 2011 ontwerpen Liesbeth en Violet Lotgering stijlvolle sjaals voor het merk POM Amsterdam. De zussen creëren de stoffen en sjaals helemaal zelf. Zo worden de prints handgeschilderd vanuit hun atelier in Amsterdam en vertellen ze allemaal een eigen verhaal. Sinds 2018 heeft het merk hun assortiment uitgebreid naar een volwaardige POM Amsterdam kledingcollectie dat bestaat uit modieuze en vrouwelijke items.

De unieke collectie van POM Amsterdam

In het aanbod van de Bijenkorf vind je natuurlijk de iconische sjaals van POM Amsterdam. Deze sjaals zijn ieder voorzien van een unieke print zoals een luipaarddessin of een bloemendessin. Een sjaal is een echte must have dat jouw look expressie geeft. Naast sjaals zie je ook in de kledingcollectie veel levendige kleuren zoals rood, blauw en roze. Ga voor een opvallende blouse van POM Amsterdam of kies voor een luxueuze mantel met streepdessin.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu