POM Amsterdam

POM Amsterdam ontwerpt authentieke mode waar je je mooi en vrouwelijk in voelt. Naast de iconische sjaals zie je ook in de kledingcollectie veel levendige kleuren zoals rood, blauw en roze.
  • Home
  • arrow-small__rightPOM Amsterdam

POM Amsterdam

10 artikelen
  • Sjaals
Filter & sorteer
10 artikelen
10 van 10 gezien

POM Amsterdam bij de Bijenkorf

Sinds 2011 ontwerpen Liesbeth en Violet Lotgering stijlvolle sjaals voor het merk POM Amsterdam. De zussen creëren de stoffen en sjaals helemaal zelf. Zo worden de prints handgeschilderd vanuit hun atelier in Amsterdam en vertellen ze allemaal een eigen verhaal. Het merkheeft hun assortiment uitgebreid naar een volwaardige POM Amsterdam kledingcollectie dat bestaat uit modieuze en vrouwelijke items.

De unieke collectie van POM Amsterdam

In het aanbod van de Bijenkorf vind je natuurlijk de iconische sjaals van POM Amsterdam. Deze sjaals zijn ieder voorzien van een unieke print zoals een luipaarddessin of een bloemendessin. Een sjaal is een echte must have dat jouw look expressie geeft. Naast sjaals zie je ook in de kledingcollectie veel levendige kleuren zoals rood, blauw en roze. Ga voor een opvallende blouse van POM Amsterdam of kies voor een luxueuze mantel met streepdessin.