menu

29 en 30 september Privilege Member Weekend

De Bijenkorf Amsterdam

Op 29 en 30 september is het Privilege Member Weekend in de Bijenkorf Amsterdam. Met onder andere persoonlijke stijladviezen, speciale aanbiedingen en gratis make-up touch ups. Kom langs en laat u verwennen, verrassen en inspireren en ontdek wat kleur voor u kan doen.

1-op-1 stijladvies

Onze styliste geeft deskundig stylingadvies, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren, maten en stijl. De kosten van 25,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Lingeriefitting

Onze lingerie-expert laat in 45 minuten zien wat perfect passende lingerie voor u kan doen. De kosten van 15,- ontvangt u retour in shoptegoed.

Bezoek de Room on the Roof

Altijd al eens vanuit het torentje bovenop het dak van de Bijenkorf over Amsterdam willen kijken? Dat kan op zaterdag 29 september!

Charlotte Tilbury

Iedere dag een perfecte huid met Charlotte Tilbury’s nieuwe Magic Complexion. In een exclusieve masterclass leert u hoe u dat zelf doet. De kosten van 55,- ontvangt u retour in Charlotte Tilbury producten.

Dermalogica

De nieuwe Dermalogica Rapid Reveal Peel is een krachtige peeling voor thuis die huidveroudering tegengaat, de huid verstevigt, egaliseert en verheldert en fijne lijntjes vermindert. U ervaart het zelf in een 10 minuten FaceFit. De kosten van 10,- ontvangt u retour in de vorm van shoptegoed voor Dermalogica producten.

NARS

Make-up artist Jemimah Ohene van NARS toont op zondag 30 september in een 1,5 uur durende masterclass de kleuren en trends voor het najaar en laat zien hoe u de mooiste effecten bereikt. De kosten van 60,- krijgt u retour in shoptegoed voor NARS producten.

High Tea

Maak uw dag compleet met een uitgebreide high tea. Heerlijke zoete en hartige vers bereide hapjes voor 25,- per persoon, inclusief een feestelijk glas prosecco.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl