Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Speciaal voor Card Members punten twee keer zoveel waard

Tot en met 17 september zijn uw punten dubbel zoveel waard op cosmetica-artikelen. Shop dus met extra voordeel, online en in de filialen.

Op 15, 16 en 17 september 2017 zijn uw punten op onze cosmetica-afdeling twee keer zoveel waard. Op deze dagen betaalt u voor bijvoorbeeld een heerlijk nieuw parfum van 50,- nu geen 2.000, maar slechts 1.000 punten.

De mooiste geuren, kleuren en verzorgingsproducten van merken als Armani, Tom Ford, NARS, Acqua di Parma, Creed en vele, vele andere zijn nu dus extra voordelig als u met punten betaalt. Kom dit weekend kijken in de winkel of in onze webshop.

Puntensaldo

U kunt uw puntensaldo bekijken op uw rekeningoverzicht of in de Bijenkorf App. Hiervoor dient uw Card wel gekoppeld te zijn aan uw account. U kunt uw puntensaldo ook bekijken in de ICS Card App.

Werkwijze in onze webshop

Om in onze webshop te profiteren van deze actie, dient u in te loggen met uw webshopaccount en de Bijenkorf Card te hebben gekoppeld aan je webshopaccount.

De Bijenkorf Card koppelen aan uw webshopaccount

  • Ga naar deBijenkorf.nl en klik rechts boven in het scherm op 'Inloggen'.
  • Voer uw gegevens in en klik op 'Inloggen'.
  • Klik vervolgens op 'Mijn account' rechts boven in het scherm of op de melding die verschijnt als u bent ingelogd.
  • U landt nu op uw persoonlijke pagina. Klik in de linkerkolom op 'Koppel / ontkoppel een Bijenkorf Card'.
  • Voer in het scherm de gegevens van uw Bijenkorf Card in en klik op 'Gegevens ophalen'.
  • Uw Bijenkorf Card-gegevens worden nu weergegeven. De Bijenkorf Card is nu gekoppeld aan uw webshopaccount.

De uitleg hierboven gaat ervan uit dat u al een webshopaccount heeft op deBijenkorf.nl (dit is niet hetzelfde als uw de Bijenkorf Card-account). Heeft u nog geen deBijenkorf.nl-account? Maak dan hier een webshopaccount aan.

Aankopen retourneren

Indien u uw aankopen die u tijdens deze actie heeft gedaan retourneert, ontvangt u het aantal oorspronkelijk aantal verzilverde punten retour. Deze punten worden (net als bij een normale retour) weer automatisch op uw Bijenkorf Card gestort.

Bekijk de actievoorwaarden

Wilt u de volgende keer ook profiteren van Card Member-acties?

Vraag dan via onderstaande knop de Bijenkorf Card aan.