Raymond Weil

Raymond Weil laat zich inspireren door de precisie in de muziek en de kunst. De namen van de collecties zijn daarom vernoemd naar grootmeesters uit de muziek en opera-werken. De horloges worden gemaakt met precisie, elegantie, kwaliteit en betrouwbaarheid uit culturele traditie en innovatie.
  • Home
  • arrow-small__rightRaymond Weil

Raymond Weil

20 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
20 artikelen
20 van 20 gezien

Raymond Weil bij de Bijenkorf

Ontdek de elegante, verfijnde horloges van Raymond Weil. Al 40 jaar lang is het Zwitserse Raymond Weil vastberaden om de rijkdom van de horlogetechnologie onder de aandacht te brengen. Bij de Bijenkorf vind je klassieke en moderne horloges van Raymond Weil.

Horloges van Raymond Weil

Oprichter Raymond Weil heeft met zijn eigen merk een nieuw dimensie toegevoegd aan de horloge industrie. Dankzij zijn expertise en knowhow wist zijn horlogemerk te voldoen aan de vereisten van het veelgevraagde label Swiss made. Raymond Weil is in lijn met de Zwitserse horlogetradities maar blijft elke dag innoveren. De zilverkleurige horloges van Raymond Weil zijn voorzien van een klassiek of modern ontwerp. Raymond Weil is altijd stijlvol. Zo kun je kiezen voor een zilver horloge met zwart leren horlogebandje een blauw uurwerk. Als liefhebber van gouden horloges kun je ook bij Raymond Weil terecht. Deze goudkleurige horloges zijn ontworpen met een mix van goud en zilver. Ieder horloge van Raymond Weil is voorzien van saffierglas. Dit is het sterkte horlogeglas ter wereld, waarmee je geen krassen zult krijgen.