Reebok

Reebok is voor de meeste sport- en fashionliefhebbers een bekend merk dat staat voor comfort, stijl en functionaliteit. In 1924 wist Reebok de schoenen en kleding te produceren voor de deelnemers van de Olympische Spelen. Inmiddels heeft het merk een aanbod voor uiteenlopende sporten, maar is het ook geschikt voor je vrije tijd.

Reebok

53 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 53 artikelen
48 van 53 gezien

Reebok bij de Bijenkorf

Al bijna honderd jaar is Reebok een vooraanstaand merk binnen de sportwereld. Om jezelf of een ander te voorzien van de beste sportwear heeft de Engelse onderneming een ruim assortiment van sportkleding voor dames, heren en ook kinderen. Zo haalt iedereen het meeste uit zijn of haar fitness of cardio trainingen. Van sportleggings, training-shorts tot klassieke Reebok schoenen. Door labels als Reebok Performance en Reebok Classic haal je de beste sportartikelen in huis.

Ga voor de beste workout met Reebok

De Bijenkorf heeft een online assortiment van Reebok voor dames waar elke sportieve vrouw raad mee weet. Natuurlijk kan de fitness kleding voor dames worden bekeken, maar ook heeft het modemerk een collectie casual kleding. Onder andere truien & vesten, maar ook cropped T-shirts zijn te vinden om een athleisure stijl mee te creëren. Binnen de herenmode van Reebok zijn vooral technische sportkleding en comfortabele sportschoenen te vinden, onder andere de Aztrek Classic en Club C 85 sneakers. Vergeet ook zeker niet om te kijken voor de handigste sport accessoires van Reebok.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl