Reebok

Reebok is voor de meeste sport- en fashionliefhebbers een bekend merk dat staat voor comfort, stijl en functionaliteit. In 1924 wist Reebok de schoenen en kleding te produceren voor de deelnemers van de Olympische Spelen. Inmiddels heeft het merk een aanbod voor uiteenlopende sporten, maar is het ook geschikt voor je vrije tijd.
  • Home
  • arrow-small__rightReebok

Reebok

10 artikelen
  • Lage sneakers
Filter & sorteer
10 artikelen
10 van 10 gezien

Reebok bij de Bijenkorf

Al bijna honderd jaar is Reebok een vooraanstaand merk binnen de sportwereld. Om jezelf of een ander te voorzien van de beste sportwear heeft de Engelse onderneming een ruim assortiment van sportkleding voor dames, heren en ook kinderen. Zo haalt iedereen het meeste uit zijn of haar fitness of cardio trainingen. Van sportleggings, training-shorts tot klassieke Reebok schoenen. Door labels als Reebok Performance en Reebok Classic haal je de beste sportartikelen in huis.

Ga voor de beste workout met Reebok

De Bijenkorf heeft een online assortiment van Reebok voor dames waar elke sportieve vrouw raad mee weet. Natuurlijk kan de fitness kleding voor dames worden bekeken, maar ook heeft het modemerk een collectie casual kleding. Onder andere truien & vesten, maar ook cropped T-shirts zijn te vinden om een athleisure stijl mee te creëren. Binnen de herenmode van Reebok zijn vooral technische sportkleding en comfortabele sportschoenen te vinden, onder andere de Aztrek Classic en Club C 85 sneakers. Vergeet ook zeker niet om te kijken voor de handigste sport accessoires van Reebok.