Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Niet verkrijgbaar Reinders

Dit merk verkopen we niet bij de Bijenkorf. Hieronder vind je een selectie van merken die je wellicht interesseren.

Ontdek vergelijkbare merken

Reinders niet verkrijgbaar bij de Bijenkorf

Reinders is in 2015 opgericht door tweelingzussen Julie en Marie Reinders. Dankzij hun andere kijk op mode is het merk een groot succes geworden in Nederland. Reinders wordt gekenmerkt door de unieke knitwear style, waarin ze luxe materialen combineren met betaalbare prijzen. Zij proberen hiermee de kloof tussen high-end en high-street modelabels op te vullen.

Unieke knitwear style van Reinders

De designs van Reinders zijn uiterst herkenbaar dankzij de unieke knitwear style. Van joggingpakken en riemen tot aan Reinders truien zijn ontworpen met een gebreide stijl. Niet alleen de materialen voelen zijdezacht aan, het staat ook nog eens stijlvol bij je alledaagse look. Dankzij het brede kleurenpalet is er voor iedere dame een geschikt exemplaar te vinden.

Comfortabel en stijlvol

Naast uniek knitwear weet Reinders ook andere kledingstukken te ontwerpen vervaardigd van comfortabele materialen. Denk bijvoorbeeld aan Reinders hoodies met een ingebreid logopatroon of T-shirts met een tie-dye dessin. Dankzij de matchende Reinders leggings heb jij binnen no-time een comfortabele outfit aan. Eén ding is zeker: Reinders weet comfortabele mode te ontwerpen wat niet inboet aan stijl.