Rimowa

RIMOWA is één van Europa’s meest toonaangevende fabrikanten van reisbagage voor de internationale jetset. Tot op de dag van vandaag worden de koffers van RIMOWA voornamelijk met de hand gemaakt.
  • Home
  • arrow-small__rightRimowa

Rimowa

8 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
8 artikelen
8 van 8 gezien

Rimowa bij de Bijenkorf

Rimowa is één van Europa’s meest toonaangevende fabrikanten van reisbagage. Het label werd in 1898 opgericht in de Duitse stad Keulen. De merknaam is afgeleid van Richard Morszeck Warenzeichen, zoon van de grondlegger van het bedrijf én bedenker van de allereerste aluminiumkoffer die in 1937 op de markt werd gebracht. Dertien jaar later werd de eerste traditionele aluminiumkoffer met ribbelstructuur geproduceerd. Nog steeds is deze koffer hét icoon van Rimowa. De parallelle ribbels geven de koffer een karakteristieke look. Ook in het assortiment van de Bijenkorf zijn de goed vertegenwoordigd.

Verschillende soorten koffers van Rimowa

De waterdichte koffers van Rimowa beschermen de inhoud tegen zo goed als alle factoren van buitenaf. Daarnaast weet je dankzij de TSA-combinatiesloten, waarover alle Rimowa-koffers beschikken, weet u zeker dat inhoud goed beschermd is. Tijdens veiligheidscontroles kunnen de sloten zonder schade aan de bagage worden geopend en gesloten. Rimowa koffers vind je in onze online shop in verschillende varianten. Zo vind je onder andere Rimowa handbagage koffers, harde koffers van Rimowa en Rimowa spinners (4 wielen). Zo vind je voor iedere gelegenheid en reis, de perfecte koffer!

Rimowa koffers in uiteenlopende kleuren

De aanschaf van een harde koffers van Rimowa zijn een investering voor het leven. Of u nu op zonvakantie of een zakelijke trip gaat, de collectie van RIMOWA biedt geschikte koffers voor diverse soorten reizen. Rimowa koffers zijn daarbij verkrijgbaar in verschillende formaten: van een luxueuze beautycase tot een XL-model met maar liefst 97 liter aan inhoud. De koffers zijn daardoor ideaal voor een lange vakantie of een paar dagen weg. Tot slot valt er ook qua kleur nog iets te kiezen. Naast de traditionele zilveren Rimowa koffers en zwarte Rimowa koffers, zijn er ook varianten verkrijgbaar in onder meer rood, donkerblauw en –groen.