Rimowa

RIMOWA is één van Europa’s meest toonaangevende fabrikanten van reisbagage voor de internationale jetset. Tot op de dag van vandaag worden de koffers van RIMOWA voornamelijk met de hand gemaakt.

Rimowa

35 artikelen
  • Handbagage koffers
  • Trolleys (2 wielen)
  • Spinners (4 wielen)
  • Harde koffers
Filter & sorteer
  • 35 artikelen
35 van 35 gezien

RIMOWA bij de Bijenkorf

RIMOWA is één van Europa’s meest toonaangevende fabrikanten van reisbagage. Het label werd in 1898 opgericht in de Duitse stad Keulen. De merknaam is afgeleid van Richard Morszeck Warenzeichen, zoon van de grondlegger van het bedrijf én bedenker van de allereerste aluminiumkoffer die in 1937 op de markt werd gebracht.
Traditionele aluminiumkoffer
Dertien jaar later werd de eerste traditionele aluminiumkoffer met ribbelstructuur geproduceerd. Nog steeds is deze koffer hét icoon van RIMOWA. De parallelle ribbels geven de koffer een karakteristieke look. Ook in het assortiment van de Bijenkorf zijn de aluminiumkoffers van RIMOWA goed vertegenwoordigd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen: van een luxueuze beautycase tot een XL-model met maar liefst 97 liter aan inhoud. Ideaal voor een lange vakantie of een paar dagen weg met het gezin.
Licht reizen met RIMOWA
Ook polycarbonaat is een veelgebruikte materiaalsoort voor de productie van RIMOWA-koffers. Polycarbonaat wordt gekenmerkt door zijn zeer lage gewicht en schokbestendigheid. Aangezien deze materiaalsoort onverslijtbaar is, maakt het de koffers ook zeer duurzaam. De aanschaf van een RIMOWA-koffer is daardoor een investering voor het leven.
Optimale bescherming
Water, vocht, tropische warmte of arctische kou? De waterdichte koffers van RIMOWA beschermen de inhoud tegen zo goed als alle factoren van buitenaf. Dit maakt de koffers ideaal voor de gevoelige apparatuur van film- en televisieploegen of liefhebbers van fotografie. Dankzij de TSA-combinatiesloten, waarover alle RIMOWA-koffers beschikken, weet u zeker dat inhoud goed beschermd is. Tijdens veiligheidscontroles kunnen de sloten zonder schade aan de bagage worden geopend en gesloten.
Een RIMOWA-koffer voor elke reis
Of u nu op zonvakantie of een zakelijke trip gaat, de collectie van RIMOWA biedt geschikte koffers voor diverse soorten reizen. De inhoud van de trolley's en spinners loopt uiteen van 20 tot 110 liter. De inrichting van het interieur is afhankelijk van de koffergrootte, maar biedt immer inventieve opbergmogelijkheden. Tot slot valt er ook qua kleur nog iets te kiezen. Naast de traditionele grijze aluminiumkleur, zijn er ook varianten verkrijgbaar in onder meer rood, donkerblauw en –groen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl