Ring

De missie van Ring is helder: woonwijken veiliger maken. Hoe krachtiger de gemeenschap, hoe veiliger de buurt. Daarom ontwikkelen ze producten waarmee je je huis en alles wat je belangrijk vindt, kunt beschermen en waarmee je vanaf elke locatie in contact kunt blijven met je buren.
  • Home
  • arrow-small__rightRing

Ring

1 artikelen
Filter & sorteer
1 artikelen
1 van 1 gezien

Ring bij de Bijenkorf

Ring is het eerste merk dat de slimme deurbellen heeft ontwikkeld. Jamie Siminoff kwam met het idee om een video deurbel te ontwikkelen met als doel om woonwijken veiliger te maken. Want hoe fijn is het als je je huis kunt beschermen en activiteiten kunt waarnemen vanuit een app? Met de smart home producten van Ring kun je te allen tijde zien wie er aanbelt of op je terrein staat, waar je ook bent.

Ring deurbel; deurbellen met camera

Ring deurbellen zijn ideaal wanneer je alleen thuis bent of op vakantie gaat. Wanneer er iemand aanbelt, krijg je een melding in de Ring app en kun je zien wie er voor de deur staat. Ben je niet thuis of niet in staat om in de deuropening te verschijnen? Dan kan je zelfs communiceren met degene die voor je voordeur staat. Handig wanneer je een pakketje verwacht en op dat moment niet thuis bent. Daarnaast kun je met de Ring app live beelden opvragen van de camera in de Ring slimme deurbel. Dankzij een infrarood zicht heb je zelfs de mogelijkheid om in de nacht je terrein in de gaten houden.

Ring bewakingscamera’s en alarmsystemen

Om je smart home verder uit te breiden en nog meer te beveiligen, biedt Ring bewakingscamera’s. Deze camera’s kun je op iedere plek in huis bevestigen, zodat je jouw domein slim beveiligd. Zie en hoor er wie er op jouw terrein staat; wanneer er beweging wordt waargenomen, gaan de lichte schijnen en krijg je een melding in de app. Met het alarmsysteem van Ring kun je een alarm af laten gaan, wanneer er iemand ongevraagd binnenkomt. Heb jij je huis al slim beveiligd met de smart home producten van Ring?