Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightRiverdale

Geïnspireerd op de laatste trends creëert Riverdale een stijlvolle wooncollectie. Heb jij al handgemaakte serviezen van Riverdale in je servieskast? Ontdek de collectie van Riverdale en creëer een ‘Fashionable Living’.

Riverdale bij de Bijenkorf

Al sinds 1993 ontwerpt Riverdale verschillende woonaccessoires voor een ‘Fashionable Living’. De afgelopen jaren is Riverdale uitgegroeid tot één van de bekendste merken in de woonwereld. Geïnspireerd op de nieuwste trends en ontwikkelingen worden de collecties ontworpen. Van tijdloos en elegante natureltinten tot aan opvallende seizoenskleuren. Met de uitgebreide collectie is er voor ieder interieur wat wils.

Serviezen van Riverdale

Bij de Bijenkorf kun je terecht voor de stijlvolle serviezen van Riverdale. Of je nu op zoek bent naar een complete serviesset, of bepaalde items voor een speciale gelegenheid, bij Riverdale is alles mogelijk. De collectie bestaat uit borden, mokken, schalen en kannen. Alle serviezen zijn verrijkt met bijzondere details en sommige serviezen zijn zelfs handgemaakt! Ontdek de serviezen in een breed kleurenpalet in de online woonwereld van de Bijenkorf.