Nieuwe klant

Aangepaste levertijden tijdens de Sale

Rivièra Maison

Warmte, sfeer en exclusiviteit. Met de meubels van Rivièra Maison wordt je woning meteen een stuk gezelliger. Op zoek naar een stoel of bijzettafel in een rustiek design? Dan ben je bij Rivièra Maison aan het juiste adres. Je wanden leuk je op met een sierlijke spiegel. “Home is where you can be you!”

17 artikelen
Filter & sorteer
  • 17 artikelen
1-17 van 17

Rivièra Maison bij de Bijenkorf

Thuis kan je helemaal jezelf zijn. Daar hoort uiteraard een interieur bij dat geheel naar jouw smaak is ingericht. De meubels en woonaccessoires van Rivièra Maison zorgen voor een sterke sfeerbeleving en een ultiem ‘feel-good’ gevoel. De gehele collectie is exclusief ontworpen door Rivièra Maison onder leiding van Henk Teunissen. Inspiratie vindt hij in overvloed in grote wereldsteden, maar ook in de landelijke Provence. Dit zie je terug in de sfeervolle producten.

De geschiedenis van Rivièra Maison

Rivièra Maison begon in 1948 als de bloemenwinkel ‘Rivièra Bloemsierkunst’. De winkel was opgericht door Jacques en Dini Teunissen aan de Amsterdamse Overtoom. De naam verwijst naar het noordelijke kustgebied in Italië aan de grens met Frankrijk, beter bekend als de Bloemenrivièra. Rivièra Bloemsierkunst groeide uit tot dé toonaangevende bloemenwinkel van Amsterdam, met bruidsboeketten als specialiteit. Zo leverden ze de bloemdecoraties voor het 25-jarig huwelijksfeest van Koningin Juliana en Prins Bernhard. In 1975 komt de zoon van Jacques en Dini, Henk Teunissen, voor het bedrijf werken. Tijdens een reis naar Maleisië tikt hij een container Aziatische potten op de kop. Deze verkoopt hij in de winkel met groot succes. Zo maakt Rivièra Maison de overstap naar woondecoraties.

De meubels en woonaccessoires van Rivièra Maison

Voor eetkamerstoelen, dinerstoelen, zitkamerstoelen, caféstoelen en barkrukken ben je bij Rivièra Maison aan het juiste adres. Ook verkoopt Rivièra maison bijzettafels en salontafels in verschillende afmetingen. Veelal wordt er onafgewerkt hout en donker metaal gebruikt voor een authentieke, rustieke look. De Fresco Bay stoelen van Rivièra Maison hebben een zachte bekleding van fluweel of linnen voor die luxe en landelijke uitstraling waar Rivièra Maison om bekend staat. Ook de spiegels van Rivièra Maison hebben een rand van robuust hout, maar tonen toch sierlijk door de ronde vormgeving. Zo transformeert jouw huis in een paleisje, waar jij je helemaal thuis voelt!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl