• Home
  • icon--arrow_small__rightRIXO

Lange zomerjurken en rokken met opvallende dessins zetten de toon in het Rixo kledingassortiment. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid aanbod van de laatste collecties van dit modelabel: met echte statement-items!

Rixo bij de Bijenkorf

Rixo is een toonaangevend merk dat voornamelijk bekend staat om zijn opvallende designs en het gebruik van vrouwelijke silhouetten. In het uitgebreide Rixo-assortiment bij de Bijenkorf vind je prachtige maxi- en midi-jurken en rokken. Deze items zijn voorzien van verschillende dessins: denk daarbij aan ruiten- en bloemenprints. Daarnaast zorgen opvallende kleuren tevens voor een opvallend resultaat. Zo vind je onder andere grasgroene jurken en rokken, maar ook items in zachte roze- en paarstinten.

Sierlijke en opvallende Rixo jurken en rokken voor dames

Stippen, bladeren en bloemen sieren verschillende Rixo jurken en rokkn. Zo vind je in onze online shop onder andere vrolijke Rixo zomerjurken, maar ook opvallende Rixo maxi-jurken die zijn voorzien van deze prints. Daarnaast komen de jurken in de meest fijne materialen, zoals zacht zijde en een zijdeblend, waaronder mooie [mini-jurken van Rixo voor dames3 en Rixo midi-jurken voor dames. Deze jurken zijn verkrijgbaar in kleuren al blauw, groen, roze en wit en verschillende kleurencombinaties! Voor welke kleur ga jij?