Roja Dove

Scandal Essence De Parfum

295,-
Roja DoveRoja Dove Scandal Essence De Parfum958609001300000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online of  bekijk of het artikel vanuit de winkel kan worden verzonden.

Maat100 ml
Maat100 ml
“Als een schandaal toeslaat, draaien de hoofden zich om en worden geheimen ontrafeld. Alles wordt blootgelegd terwijl barrières worden verlegd en grenzen worden getest. Je verbergt het, of je omarmt het. Scandal is nooit iemand die de schijnwerpers schuwt en opent met een citrusexplosie van citroen en bergamot, die een in het oog springende trilogie van romige witte bloemen inluidt. Diep verdovende tuberoos, gardenia en jasmijn vormen het hart van deze creatie, terwijl warme fluisteringen van sandelhout, orris en muskus een zacht en sensueel bed creëren waarop deze uitnodigende witte bloemblaadjes vallen. Maar wees gewaarschuwd, want bij het dragen van dit gedurfde boeket is het onmogelijk om anderen niet te verleiden praten." - Roja Dove

Een heldere, frisse noot van citrus Bergamot opent Scandal Essence met een uitbarsting van zonneschijn, waarvan de warmte naar beneden schijnt op een prachtige bloementuin. De zoete frisheid van lelie, roos, oranjebloesem en fresia sublimeren een centraal akkoord van tuberoos, gardenia en jasmijn, waarvan de roomwitte bloemblaadjes een fluweelzachte sensualiteit naar het middelpunt brengen. Net als een huid die wordt opgewarmd door de zon, houdt sandelhout dit bloemige akkoord dicht bij de drager, terwijl het gefluister van poederige orris een lichte en bruisende kwaliteit geeft die Scandal Essence een geur maakt die helder en sensueel is, allemaal in perfecte combinatie.

Bekijk meer