Nieuw merk Opening Gucci in de Bijenkorf Rotterdam

Myrthe , Content creator

De komst van het Italiaanse Gucci in de Bijenkorf Rotterdam bleef niet onopgemerkt. De prachtige 'shop in shop' heeft sinds vrijdag 22 maart haar deuren geopend en neemt daarbij een waardevolle plek in op de lijst met designermerken in de Bijenkorf Rotterdam. Oudroze stof siert de muren. Shawls dienen als decoratie en het interieur is geheel in de stijl die we van Gucci gewend zijn: flamboyant en excentriek, maar toch high fashion en om bij weg te dromen.

Luxe lederwaren

Het modehuis drukt al jaren haar stempel op de fashionindustrie. Menig modeliefhebber loopt weg op de 'Princetown' loafers en de logoriem is niet meer weg te denken uit het hedendaagse modebeeld. Het eclectische merk blijft daarbij verbazen door de combinaties van kleurrijke, gedurfde prints, maar staat vooral ook bekend om de prachtig afgewerkte tassen. Wie fan is van Gucci lederwaren is bij de Bijenkorf Rotterdam aan het goede adres.

Accessoires maken de man (en vrouw)

Naast tassen, schoenen en riemen, zijn er bij Gucci in de Bijenkorf Rotterdam ook andere modieuze accessoires te verkrijgen zoals haarbanden, zonnebrillen en portemonnees. Ben je op zoek naar een horloge of een paar oorbellen? Online verkopen we een uitgebreide collectie sieraden van Gucci.

Maak je outfit compleet Gucci accessoires

Gucci Volledige collectie