Royal Doulton

Al sinds 1815 staat Royal Doulton op de voorgrond als het gaat om het ontwerpen van servies en interieur. Door de open-minded houding van het Londense merk is er een heel divers aanbod: chic servies, urban muurkunst en perfecte trouwcadeautjes.

Royal Doulton

79 artikelen
  • Wonen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 79 artikelen
48 van 79 gezien

Royal Doulton bij de Bijenkorf

Om de tafel helemaal in het net te steken heeft Royal Doulton traditionele en eigentijds woonaccessoires om van zowel het koken als tafelen een aangename ervaring te maken. Het Engelse bedrijf dateert uit 1816 en weet dus al vele jaren een waardevolle aanvulling te zijn op essentiële woonartikelen. Zo vind je van Royal Doulton bij de Bijenkorf een ruim assortiment van serviezen, glazen & karaffen en essentiële benodigdheden om heerlijke koffie en thee te maken.

Al het benodigde servies van Royal Doulton voor de grote en kleine maaltijden

Of het nou gaat om een diner met de hele familie of een select gezelschap, de serviezen van Royal Doulton zorgen ervoor dat elke maaltijd een unieke ervaring wordt. Van borden voor het ontbijt en diner tot grote mokken voor de flinke dorst tot de meest kleurrijke schalen en kommen om heerlijke hapjes op en in te serveren. Ontdek onder andere serviezen van porselein, aardewerk, keramiek en zelfs synthetische items. Het grootste aanbod bestaat uit serviezen in lichte kleuren met een subtiel detail van kleur. Op deze manier past her servies van Royal Doulton in elke interieur. Ga voor een of meerdere items uit de Royal Doulton Pacific lijn, waar blauwe tinten centraal staan.

Glazen, karaffen en nog veel meer accessoires

Naast serviezen bestaat er ook vele andere accessoires voor in de keuken. Zo heeft de Bijenkorf een aanbod om koffie en thee te maken, maar zijn er ook diverse glazen & karaffen van Royal Doulton te vinden. Met deze essentiële items voorzie je de gasten van de benodigde hydratatie tijdens het eten. Zo kan water worden geschonken in schenkkannen in verschillende gedetailleerde glazen van Royal Doulton.

Positief servies van Ellen Degeneres en Royal Doulton

De samenwerking tussen Ellen Degeneres en Royal Doulton is veelbesproken en wordt zeer geliefd door liefhebbers van servies. Geinspireerd op Ellen’s liefde voor design en positieve statements zijn prachtige serviezen ontworpen door Royal Doulton. Zowel losse items als de volledige serviessets met een vrolijk design zijn natuurlijk allemaal te vinden in de online wereld van de Bijenkorf.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl