Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Rugzakken

Rugzakken zijn ideaal om mee te nemen naar je werk, op reis of naar een uitstapje. Deze functionele tas biedt niet alleen genoeg opbergruimte, maar dient tevens als een stijlvolle toevoeging van je outfit. Ontdek de damesrugzakken, herenrugzakken en kinderrugzakken in het online aanbod van de Bijenkorf.

Rugzakken bij de Bijenkorf

Tegenwoordig is een rugzak zeer geliefd onder dames, heren en kinderen. Rugzakken bieden namelijk genoeg opbergruimte en je hebt je handen vrij. Daarbij is een rugzak een stijlvol accessoire en niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je ziet ze in allerlei soorten en maten: van waterdichte exemplaren, waaronder de rugzakken van RAINS, tot aan hoogwaardig lederen rugtassen met een laptopvak. Ontdek de collectie met rugzakken voor kinderen, dames en heren in het online aanbod.

Rugzakken: functioneel én stijlvol

Verschillende merken spelen in op de rugzakkentrends, waardoor ieder merk een uniek design heeft. Zo zijn de rugzakken van Eastpak en The North Face één van de meest iconische tassen die al jaren niet meer uit het straatbeeld verdwenen zijn. Kinderen kunnen schoolboeken erin kwijt, en volwassenen hun laptop. Deze tassen zijn voornamelijk te zien in de collectie met rugzakken voor heren en dames. Ben je meer fan van opvallende exemplaren? Dan zijn de mini-rugzakken uit de collectie damesrugzakken wat voor jou. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt het bij de Bijenkorf.