Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Samsung

Ontdek de items van Samsung bij de Bijenkorf. Je vindt er innovatieve smartwatches die beschikken over de nieuwste innovaties en functies. Naast deze praktische aspecten bieden de Samsung horloges een luxe uitstraling en dit maakt ze tot hét perfecte accessoire.

Samsung

4 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
4 artikelen
4 van 4 gezien

Samsung bij de Bijenkorf

Samsung brengt de stijlvolle uitstraling van luxueuze horloges samen met de geavanceerde functies die smartwatches zo uniek maken. Houd je activiteiten bij, voer telefoongesprekken en navigeer gemakkelijk en snel door berichten en applicaties. Een smartwatch is ontzettend handig en praktisch. Bij de Bijenkorf zijn de Samsung smartwatches verkrijgbaar in twee modellen, namelijk: Balr. Special edition en minimalistisch. Voor welk exemplaar kies jij?

Innovatieve en stijlvolle smartwatches van Samsung

Een smartwatch is hét herenhorloge van de toekomst. De stijlvolle uitstraling in combinatie met de innovatie functies, maakt een smartwatch functioneel en elegant. Ook voor dames zijn er stijlvolle exemplaren in overvloed. Met een Samsung smartwatch heb je letterlijk diverse handige functies bij de hand. En dat ten alle tijden. Lees bijvoorbeeld inkomende apps, zonder gebruik te hoeven maken van je telefoon. Ook is er de optie om gebruik te maken van de handige GPS functie.