Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Santoni

Bij Santoni worden traditie en innovatie met elkaar gemixt. Deze combinatie zorgt voor een mooie kwaliteit en een bijzonder geheel. Het Italiaanse vakmanschap is terug te zien in ieder schoenenpaar voor zowel dames en heren.

Santoni

22 artikelen
Filter & sorteer
22 artikelen
22 van 22 gezien

Santoni bij de Bijenkorf

Santoni kan worden beschreven als een schoenenmerk waarbij luxe, design en perfectie centraal staan. Al sinds de oprichting in 1975 is het doel van Santoni om de fijnste en meest elegante schoenen te ontwerpen. Door Italiaans excellentie en vakmanschap lukt dat tot de dag van vandaag nog steeds. Onder andere leren Mosley veterschoenen, gespschoenen en tijdloze Chelsea boots zijn van het schoenenmerk verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Klassieke schoenen van Santoni

In het huidige aanbod van de Bijenkorf is een ruime collectie van Santoni voor heren en Santoni sale te ontdekken. Klassieke schoenen – zoals de Santoni veterschoenen - zijn in het assortiment te vinden, waardoor je gegarandeerd een paar in huis haalt die te allen tijde stijlvol zijn. Omdat Santoni zich vooral focust op luxe, design en perfectie, ben je verzekerd van een schoen die comfortabel aan de voet zit en er daarnaast uiteraard zeer mooi uitziet. Er kan worden gekozen voor schoenen met een puntige, ronde of vierkante neus en klassieke kleuren als bruin en zwart zijn ruim aanwezig.