Santoni

Bij Santoni worden traditie en innovatie met elkaar gemixt. Deze combinatie zorgt voor een mooie kwaliteit en een bijzonder geheel. Het Italiaanse vakmanschap is terug te zien in ieder schoenenpaar voor zowel dames en heren.

Santoni

18 artikelen
  • Sneakers
  • Veterschoenen
  • Chelsea boots
  • Instappers
  • Loafers
  • Gespschoenen
Filter & sorteer
  • 18 artikelen
18 van 18 gezien

Santoni bij de Bijenkorf

Santoni kan worden beschreven als een schoenenmerk waarbij luxe, design en perfectie centraal staan. Al sinds de oprichting in 1975 is het doel van Santoni om de fijnste en meest elegante schoenen te ontwerpen. Door Italiaans excellentie en vakmanschap lukt dat tot de dag van vandaag nog steeds. Onder andere leren Mosley veterschoenen, gespschoenen en tijdloze Chelsea boots zijn van het schoenenmerk verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Klassieke schoenen van Santoni

In het huidige aanbod van de Bijenkorf is een ruime collectie van Santoni voor heren te ontdekken. Klassieke schoenen – zoals de Santoni veterschoenen - zijn in het assortiment te vinden, waardoor je gegarandeerd een paar in huis haalt die te allen tijde stijlvol zijn. Omdat Santoni zich vooral focust op luxe, design en perfectie, ben je verzekerd van een schoen die comfortabel aan de voet zit en er daarnaast uiteraard zeer mooi uitziet. Er kan worden gekozen voor schoenen met een puntige, ronde of vierkante neus en klassieke kleuren als bruin en zwart zijn ruim aanwezig.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl