Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Saye

Het Spaanse sneakermerk Saye brengt duurzaamheid en excellent vegan leer samen met opvallende kleuraccenten voor de ideale finishing touch van elke look.

Saye

4 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
4 artikelen
4 van 4 gezien

Saye bij de Bijenkorf

Saye is in 2018 opgericht in Barcelona door Marta, Lizzie en Damian met als doel om coole sneakers te ontwerpen die zouden bijdragen aan een betere toekomst. De kick-off van het Spaanse sneakermerk was een groot succes, en vandaag de dag vind je een breed aanbod Saye schoenen van vegan leer die vol toewijding en vakmanschap in Europa worden geproduceerd. De schoenen hebben strakke, minimalistische designs met de keuze uit subtiele kleuraccenten die jarenlang trendy blijven!

Saye sneakers voor dames en heren

Bij de Bijenkorf vind je vegan sneakers van Saye voor dames én heren. Het strakke sneakermodel Modelo ’89 is iconisch en tijdloos, komt zowel in een hoge als een lage variant, en wordt voortdurend ontwikkeld en verbeterd door het merk. Ontdek dit model bij de Saye sneakers voor dames, waar je de keuze hebt tussen effen witte varianten, of de mooiste kleuraccenten. Daarnaast vind je het Modelo ’89 ook onder de Saye sneakers voor heren. Voor welke Saye sneaker ga jij?