Scandinavisk

Skog hand & body lotion

35,-
ScandinaviskScandinavisk Skog hand & body lotion119209188300000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Maat450 ml
Maat450 ml
['skuːg] Zweeds/Noors voor 'bos'.
Boreale bossen bedekken meer dan de helft van het Scandinavische land, van het zuidelijkste graafschap Zweden tot aan de poolcirkel.

Geurnoten: dennennaalden en dennenappels, berkensap en boslelietje-van-dalen.

Een luxe hydraterende mix met vijf gecertificeerde biologische ingrediënten gecombineerd met Deens bronwater en een zachte geur. Deze hand- en bodylotion kalmeert en beschermt alle huidtypes, vermindert irritatie en houdt de huid gehydrateerd. Beschermd in een recyclebare bioplastic fles.

Voordelen van biologische ingrediënten (volgens dosering): Huidbeschermend, Verzachtend, Hydraterend, Anti-irriterend, Vermindering van TEWL.

Gemaakt in Denemarken 36% biologische ingrediënten inclusief water, 79% biologische ingrediënten exclusief water.

Skandinavisk werd in 2012 opgericht door een nieuwsgierige Engelse kerel die verliefd werd op een blonde Scandinavische tuinman en nooit meer wegging. Hij werd vergezeld door een andere Engelse emigrant en een Deense ontwerper die hun gecombineerde ervaringen vastlegden en dit allemaal vertaalden in ons onderscheidende design-DNA. We vertellen verhalen uit Scandinavië in geur en design. Wij geloven dat een meer Scandinavische benadering van het leven beter is voor iedereen, en dat een meer 'Scandinavisch' leven niet alleen is waar je vandaan komt, maar ook hoe je denkt, hoe je anderen en de wereld om je heen behandelt, en wat je koestert.

Als Certified B Corporation voldoen we aan de hoogste normen van sociale en milieu-impact, en zijn we wettelijk verplicht om de impact van al onze beslissingen op onze mensen, onze klanten, onze leveranciers, onze gemeenschap en onze planeet in overweging te nemen.

Bekijk meer