Scotch en Soda

24 januari 2019

amstelveen

amsterdam

den haag

eindhoven

maastricht

rotterdam

utrecht

Ontdek de nieuwe jeans van Scotch & Soda: The Keeper in alle winkels van de Bijenkorf

Scotch & Soda – the Keeper

Een klassieke slim fit met rechte pijpen, normale heuphoogte en gemaakt van een mix van stevige en stretchdenim: The Keeper van Scotch & Soda wordt vast ook jouw nieuwe perfecte jeans. Verkrijgbaar in vier wassingen, dus ook een die bij jouw stijl past. Kom naar de Bijenkorf voor jouw ideale The Keeper, inspirerend stylingadvies, muziek en een drankje.

Winactie

Koop The Keeper, maak een GIFje, stuur ‘m naar jezelf per mail en deel deze op social met #TheForeverJean, #TheKeeper en #AmsterdamsBlauw. Je maakt dan kans op het winnen van een outfit t.w.v. 250,-. De outfit zoek je samen uit met een Scotch Stylist. Per winkel worden er 2 winnaars gekozen. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Alle winkels
Donderdag 24 januari vanaf 16.00 uur

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl