Scotch & Soda

Scotch & Soda mixt vintage stijlen met verschillende culturen en een onontdekte wereld van natuurlijke habitatten. In elk nieuw patroon, iedere unieke stof en alle kleine details vind je de onverwachte schoonheid van de natuur en alle culturen die er zijn. Het resultaat; goede kwaliteit kleding die gemaakt is voor iedereen.

Scotch&Soda

460 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
460 artikelen
48 van 460 gezien

Scotch & Soda bij de Bijenkorf

Ieder seizoen weet het Nederlandse modemerk Scotch & Soda weer een verrassend assortiment te creëren voor dames, heren en kinderen. De laatste mode wordt in het authentieke – Scotch & Soda – jasje gestopt. Zo ontstaan mode items die rijke details kennen en gemaakt zijn van uiterst goede kwaliteit. Daarbij heeft het label ook een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Je zit zo elke lente, zomer, herfst en winter goed met bijzondere kledingstukken die helemaal on-trend zijn.

Classic vintage damesmode van Scotch & Soda

Elke stijl is te creëren met de items uit de damesmode van Scotch & Soda. Echter begint het modemerk altijd bij het ontwerpen van de mode door terug te grijpen naar klassieke en vintage stijlen. Door deze te combineren met het modebeeld van nu ontstaat damesmode die altijd stijlvol zal zijn, maar ook een zeer modern eigentijds karakter heeft. Zo vind je chique pantalons, frisse tuniekjurkjes en casual T-shirts in verschillende stijlen terug in de huidige collectie. Ga voor een opvallende print – zoals animal of bloemen – of draag een elegant effen exemplaar. Elke vrouw kan zichzelf en haar stijl vinden bij Scotch & Soda.

Casual of college herenmode? Allebei!

Scotch & Soda ontwerpt voor iedereen, waardoor ook elke man terecht kan bij het Amsterdamse modelabel voor de nieuwste mode. In de herenmode van Scotch & Soda is een combinatie van college en casual stijlen te vinden. Het overgrote aanbod bestaat dan ook uit T-shirts, polo’s, sweaters en pullovers in zeer traditionele designs. Wat te denken van streepdessin, ruitdessin en vintage tekstopdrukken. De items zijn stuk voor stuk sportief – en met oog voor detail – ontworpen. Je vindt hierdoor ook een ruime collectie Scotch & Soda jassen voor heren waarmee je vele winters zal kunnen doorstaan.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu