Second Female

Het Deense Second Female maakt easy-to-wear items die iedereen in zijn kast zou moeten hebben. De stukken komen in zachte kleuren en subtiele prints. Het merk wil dat de vrouw die hun kleding draagt zich comfortabel en zelfverzekerd voelt, maar ze moet wel zichzelf blijven.
  • Home
  • arrow-small__rightSecond Female

Second Female

75 artikelen
Filter & sorteer
75 artikelen

Second Female bij de Bijenkorf

Het Deense label Second Female is opgericht in 2000 en creëert sindsdien vrouwelijke en verfijnde kleding voor dames. De kledingstukken zijn echt must-haves voor in je garderobe en zijn gemakkelijk te combineren met andere items. Herkenbaar voor het merk is de Scandinavische stijl met een speelse twist. Second Female gaat altijd met de laatste trends mee; zo zie je dit seizoen de asymmetrische rokken van Second Female en wat fellere kleuren terugkomen in de collectie.

De stijlvolle collectie van Second Female

Het kleurenpalet van Second Female bestaat uit warme kleuren en modieuze prints waardoor je er alle kanten mee uit kunt. Wil je meer opvallen dan kan je kiezen voor een broek met print zoals een stippendessin. Wil je je subtieler kleden? Kies dan uit één van de mooie tops of blouses van Second Female in een effen kleur. Het label wilt vooral dat vrouwen zich comfortabel en zelfverzekerd kleden.