See By Chloé

See by Chloé werd in 2001 gelanceerd als het jongere zusje van hoofdlijn Chloé en straalt de perfecte combinatie van romantisch, vrouwelijk en modern uit. Doordat de simpele basics ook een vleug glamour bevatten, is dit het go-to merk voor jonge vrouwen die uit zijn op een moeiteloos chique look.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightSee By Chloé

See by Chloé – Hana bij de Bijenkorf

Tassen van Chloé staan bekend om hun stijlvolle ontwerpen in combinatie met kwalitatief hoogwaardige materialen en vrouwelijke accenten. Chloé maakt daarbij onderscheid tussen verschillende lijnen, waaronder de See by Chloé – Hana-lijn. Deze lijn bestaat uit prachtige tassen die in een handomdraai zorgen voor een sophisticated look! In de See by Chloé – Hana -collectie vind je voornamelijk crossbodytassen die opvallen dankzij een combinatie van materialen, kleuren en details.

Ontdek de See by Chloé – Hana tassencollectie in onze online shop

Leer en suède worden met elkaar gecombineerd in See by Chloé – Hana crossbodytassen, wat zorgt voor een stijlvol effect. Daarbij wordt ook de herkenbare See by Chloé-stijl in deze tassenlijn doorgevoerd, dankzij de perfecte balans tussen ultravrouwelijke, bohemian en romantische designs. De moderne vrouw kan in onze online shop terecht voor een breed aanbod See by Chloé-Hana-tassen: in uiteenlopende kleuren. Ga je voor een klassieke zwarte See by Chloé – Hana tas? Of kies je eerder voor een statement item en ga je voor een van de okergele, turquoise of bruine See by Chloé – Hana tassen. Waar je ook voor gaat: met het Parijse label Chloé blijf je altijd bij de laatste trends.