Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Seiko

SEIKO betekent precisie in het Japans, en dat is waarvoor SEIKO zich inzet. Het succesvolle horlogemerk staat bekend om zijn nauwkeurige horloges en tijdmeetsystemen die worden gebruikt op internationale evenementen.

Seiko

64 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
64 artikelen

Seiko bij de Bijenkorf

Seiko staat bekend om de stijlvolle, innovatieve polshorloges. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor de herenmode en damesmode van Seiko. De zilveren herenhorloges van Seiko zijn ontworpen met een horlogebandjes van leer of staal. In de damescollectie van Seiko tref je zilveren en gouden horloges met een normaal tot dun horlogebandje. De dameshorloges met een dun horlogebandje van bruin leer zijn klassiek en tijdloos.

Seiko: al meer dan 25 jaar

Seiko vervult sinds 1925 een leidende rol op het gebied van elektronische en mechanische horloges. In al die jaren is er een continue stroom van innovatieve, duurzame en bruikbare horloges geweest. De Kinetic van 1988 en de Spring Drive van 1999 zijn twee iconische horloges van Seiko die de wereld van horloges hebben veranderd. Seiko's recentste - in 2012 - geïntroduceerde horloge is de Seiko Astron GPS Solar. Het Astron GPS-horloge kan dankzij de ultra-efficiënte energiemanagement volledig op de energie van licht draaien.