Seiko

‘Altijd een stap voor op de rest’ is de visie van het horlogemerk Seiko. Ooit begonnen als klokreparatiewerkplaats en inmiddels bekend om zijn polshorloges. Al meer dan een eeuw wordt Seiko erkend voor het maken van kwalitatieve en stijlvolle producten.
  • Home
  • arrow-small__rightSeiko

Seiko

84 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
84 artikelen

Seiko bij de Bijenkorf

Seiko staat bekend om de stijlvolle, innovatieve polshorloges. Bij de Bijenkorf kun je terecht voor de herenmode en damesmode van Seiko. De zilveren herenhorloges van Seiko zijn ontworpen met een horlogebandjes van leer of staal. In de damescollectie van Seiko tref je zilveren en gouden horloges met een normaal tot dun horlogebandje. De dameshorloges met een dun horlogebandje van bruin leer zijn klassiek en tijdloos.

Seiko: al meer dan 25 jaar

Seiko vervult sinds 1925 een leidende rol op het gebied van elektronische en mechanische horloges. In al die jaren is er een continue stroom van innovatieve, duurzame en bruikbare horloges geweest. De Kinetic van 1988 en de Spring Drive van 1999 zijn twee iconische horloges van Seiko die de wereld van horloges hebben veranderd. Seiko's recentste - in 2012 - geïntroduceerde horloge is de Seiko Astron GPS Solar. Het Astron GPS-horloge kan dankzij de ultra-efficiënte energiemanagement volledig op de energie van licht draaien.