Winkels & Openingstijden
Klantenservice

ALLEDAAGS BIJZONDER Vaderdagcadeaus

Van heerlijke parfums tot stijlvolle accessoires: laat je inspireren door de mooiste cadeaus en bezorg je vader een bijzondere Vaderdag

Vaderdagcadeaus

172 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
172 artikelen

Vaderdagcadeaus bij de Bijenkorf

Verras jouw vader op Vaderdag met één van de cadeaus uit de collectie van de Bijenkorf. Op deze dag is het natuurlijk van belang om alle papa’s, opa’s, stief- en schoonvaders in het zonnetje te zetten. Hier hoort een origineel Vaderdag cadeau bij. Bij de Bijenkorf vind je een uiteenlopend assortiment aan Vaderdag cadeaus waar je punten mee scoort. Ontdek de collectie en kies het cadeau dat bij jouw vader past!

Van horloges en overhemden tot aan dranken en delicatessen

Voor iedere vader is er wel een geschikt Vaderdag cadeau te vinden. Is jouw vader fashion-forward en maak je hem voornamelijk blij met de nieuwste fashion-items? Dan biedt de Bijenkorf hoogwaardige horloges van toonaangevende merken en de meest stijlvolle overhemden. Gaat je vader het liefst iedere week uiteten of nodigt hij graag vrienden thuis uit? Ook dranken en delicatessen vind je in het assortiment. Van luxe champagne en wijn tot aan wijnglazen en pannen. Waar zou jouw vader blij van worden?