Self-Portrait

Het merk is ontworpen voor de moderne vrouw. Door in elk kledingstuk een element of romantiek te verwerken, krijgt het kledingmerk een vrouwelijke uitstraling. Han Chong experimenteert met textuur en stof waardoor elk kledingstuk met mooie silhouetten en luxe wordt uitgewerkt.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightSelf-Portrait

Self Portrait bij de Bijenkorf

Self-Portrait staat bekend om haar gebruik van kant en borduursels. Deze materiaalkeuze in combinatie met de luxueuze ontwerpen, zorgt keer op keer voor een opvallende collectie. Het merk is erg geliefd onder super sterren als Emma Roberts, Beyoncé en zelfs Kate Middleton.

De geschiedenis van Self-Portrait

Het luxe label Self-Portrait is opgericht in september 2013 door mode ontwerper Han Chong. Ontwerper Han Chong had ervaring met zowel high-end fashion als street-style. Een combinatie van deze twee, resulteerde in het stijlvolle label Self-Portrait. Het merk bouwde snel naam op, mede omdat het gedragen werd door bekendheden. De echte doorbraak was echter in 2014, toen het merk ook verkocht werd bij het bekende warenhuis Selfridges.

Self-Portrait bij de Bijenkorf

Self-Portrait probeert zich altijd zo goed mogelijk in vrouwen te verplaatsen, op die manier komt het merk met mode items waar vrouwen zich zelfverzekerd in kunnen voelen. De schitterende jurken en tops van Self Portrait zijn uitermate geschikt om naar feesten en events te dragen. Door het overdadige materiaalgebruik en verfijnde kleurkeuze zijn de items stijlvol, maar niet overdreven. Het label heeft een sterke identiteit en is verkrijgbaar voor een leuke prijs, een winnende combinatie!

De kenmerkende stijl van deze collectie is terug te zien in ieder ontwerp. Voor feestelijke gelegenheden, zoals een feest of bruiloft, is een jurk uit deze collectie altijd een goede keuze. Door de combinatie van verschillende materialen krijgen de jurken van Self-Portrait een krachtige uitstraling zonder overdreven te worden. Hou de rest van de outfit simpel en laat de jurk de aandacht trekken. Combineer jouw Self-Portrait jurk met ogenschijnlijk simpele accessoires, zoals een verfijnde pump en clutch en beperk het gebruik van sierraden.

Voor een receptie of feestelijke borrel, is een contrasterende top van dit merk uitermate geschikt. De tops van Self-Portrait zijn ontzettend leuk om te combineren met een mooie kokerrok, voor een zakelijke maar toch modebewuste look. Voor een meer edgy en alledaagse look kan je een van de tops combineren met een cropped jeans of culotte. Draag hier pumps bij en opvallende sierraden om je look af te maken.