Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Pop Power Eye Shadow - oogschaduw

32,-2024-04-22T05:14:55.528Z32
ShiseidoShiseido Pop Power Eye Shadow - oogschaduw215909025300000

Kleur17 Zaa-Zaa Navy

17 Zaa-Zaa Navy
Online nog 1 beschikbaar
Opvallende, blendable oogschaduw. Ultralicht en langhoudend.

Deze zijdezachte oogschaduw combineert de intensiteit van pigmenten met het gebruiksgemak van een crème en de fixatie van een poeder. Deze ultralichte, zintuiglijke formule kan heel gelijkmatig aangebracht en uitstekend geblend worden, en garandeert een waterproof, langhoudende ooglook. Deze comfortabele, gemakkelijk te blenden oogschaduw garandeert een waterproof, langhoudende ooglook met een matte, glanzende of glitterende finish.

Verkrijgbaar in achttien tinten geïnspireerd op de felle kleuren van de Japanse ‘graphic art’. Elke kleur werd vernoemd naar opvallende geluiden, emoties en acties die in de Japanse taal als onomatopee tot uiting komen. Dermatologisch en oftalmologisch getest.

BELANGRIJKSTE BESTANDDELEN + VOORDELEN
‘Hybrid Powder’-geltechnologie geeft deze unieke oogschaduw een stevige, doch elastische structuur die ook beschermt tegen vocht.

Gelpolymeren vormen een film, voor een flexibele textuur en langdurige fixatie.

Wakame-extract (Japanse zeealgen boordevol antioxidanten) beschermt en egaliseert de huid.

Gebruikstips:
- Breng de oogschaduw met de vingertoppen of een kwast aan op de oogleden en -contouren. Intensifieer en blend de kleuren naar wens
- Snel wat kleur aanbrengen? Verdeel de zijdezachte oogschaduw met de ringvinger over de oogleden. Liever een zachter effect? Gebruik de NANAME FUDE Multi Eye Brush.

Shiseido32,-

Pop Power Eye Shadow - oogschaduw

Bekijk meer