Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask - gezichtsmasker 6 sets

132,-2024-04-22T05:28:37.522Z132
ShiseidoShiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask - gezichtsmasker 6 sets215709003400000
Online nog 3 beschikbaar

Dit nieuwe Vital Perfection-sheetmask lift de contouren van de huid meteen en verheldert de teint in slechts vijftien minuten. Creëer meer definitie en lift je huid met dit krachtige gezichtsmaskerduo. Laat de huid weer stralen van jeugdigheid met slechts één behandeling. Ervaar het direct revitaliserende effect van ReNeura Technology++™.

Dit maskerduo bestaat uit een sheetmask boordevol verzorgende extracten en een uniek masker dat de kaaklijn lift en gaat tekenen van huidveroudering zoals rimpels, dofheid en verslapping van de huid tegen. De huid wordt maximaal gevoed voor een gelift, strak en stralend effect.

Masker 1: Pakt de hoofdoorzaak van rimpels en pigmentvlekken aan voor een gelijkmatige teint en een gelifte huid met jeugdige uitstraling.
Masker 2: Lift de gezichtscontouren voor een zichtbaar strakkere huid. Resultaten: Verbetert zichtbaar de gezichtscontouren en vermindert een doffe teint in slechts tien minuten*. Je huid is: Zichtbaar gevoed en helderder na één keer gebruik**, Steviger en gelift in vier weken**.

*Klinische test met 31 proefpersonen.
**Zelfbeoordeling door 117 proefpersonen.

De elegante en weelderige bloemengeur geïnspireerd op de nobele orchidee en Japanse allspice prikkelt je zintuigen.

Gebruikstips:
- Twee tot drie keer per week aanbrengen na de reiniging en voor het serum en/of de moisturizer.
1. Breng masker 1 aan op het gezicht zodat het volledige gezicht en de kaaklijn bedekt zijn.
2. Verwijder de beschermende folie van masker 2 en leg het masker over het gezicht met de uitsparing bij de bovenlip. Trek het masker aan beide kanten uit en hang de openingen over de oren. Zorg ervoor dat het masker de volledige kaaklijn bedekt.
3. Verwijder beide maskers na tien minuten. Masseer het overtollige product zachtjes in de huid en oefen lichte druk uit op het hele gezicht. Dermatologisch getest, oogheelkundig getest***

***Voor masker 1

Shiseido132,-

Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask - gezichtsmasker 6 sets