Gouden armbanden voor dames

Een gouden armband is een sieraad dat altijd kan. Of je deze nu draagt in combinatie met een ketting of als fashionitem: bij de Bijenkorf vind je de perfecte gouden armband!

335 artikelen
  • Bangle
  • Schakelarmbanden
  • Bedelarmbanden
  • Kralenarmbanden
  • Wikkelarmbanden
Filter & sorteer
  • 335 artikelen
48 van 335 gezien

Een gouden armband is een sieraad dat altijd kan. Of je deze nu draagt in combinatie met een ketting of als fashionitem: bij de Bijenkorf vind je de perfecte gouden armband!

Gouden armbanden voor dames bij de Bijenkorf

Een gouden armband is een tijdloos sieraad. Of je nou voor een klassieke bangle gaat of een voor een meer decoratieve armband; er past altijd nog wel een gouden armband bij in je collectie sieraden. Het is voortaan niet meer nodig om bij de juwelier langs te gaan voor een mooi sieraad. Het aanbod in sieraden lijkt steeds groter te worden en daarom zit er altijd een mooie armband voor je tussen.

Een gouden armband bij je ring of oorbellen

Wat vaak elegant en rustig oogt is wanneer je een armband in dezelfde stijl draagt als je oorbellen, ketting of ring. Dit is vooral het mooiste wanneer het ontwerp van je sieraad wat meer uitgesproken is. Pernille Corydon biedt verscheidene kettinkjes, oorbellen en armbanden die goed met elkaar te combineren zijn. Kenmerkend voor het sieradenmerk zijn de cirkelvormige designs in combinatie met de verfijnde uitstraling.

Welke gouden armband kies jij?

Omdat er zoveel verschillende typen armbanden zijn is het soms moeilijk om te kiezen welke stijl bij je past. Wanneer je voor een wat meer relaxtere en stoerdere stijl gaat is de kralenarmband misschien iets voor je. Deze zijn speels door de verschillende kleuren kralen in combinatie met het goud en tegelijkertijd ook verfijnd. Ga voor een bangle wanneer je iets meer houdt van de sophisticated stijl. Ga voor een dikke bangle wanneer je op zoek bent naar een meer opvallend exemplaar. Mocht je toch van een iets klassiekere stijl houden dan kun je voor een elegante armband van Gas Bijoux kiezen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl