Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Bangle voor dames

De bangle is een van de meest geziene sieraden van dit moment. Het sieraad is mooi los te dragen of te combineren met andere armbanden. Vind je nieuwe bangle bij de Bijenkorf!

136 artikelen
  • Schakelarmbanden
  • Kralenarmbanden
  • Bangle
  • Tennisarmbanden
  • Parelarmbanden
  • Wikkelarmbanden
  • Bedelarmbanden
Filter & sorteer
136 artikelen

De bangle is een van de meest geziene sieraden van dit moment. Het sieraad is mooi los te dragen of te combineren met andere armbanden. Vind je nieuwe bangle bij de Bijenkorf!

Bangles bij de Bijenkorf

Een bangle is een zeer divers sieraad dat je op zichzelf kan dragen of kunt combineren met je ring, ketting of oorbellen. Vaak zie je de bangles uitgevoegd in een goud- of zilverkleur en zijn ze niet flexibel te bewegen. Vaak heeft de bangle geen sluiting en kun je de armband gewoon over je pols schuiven.

Een bangle van zilver, goud of kunststof?

De bangles die niet flexibel zijn vaak uit een stuk gemaakt. Een goede eigenschap van de bangle is dat deze mooi om je pols blijft zitten en je deze daarom ook niet verliest. Vaak kun je bij een bangle met een opening de armband nog wat verstellen wanneer deze te klein of te groot is. Dit is vooral mogelijk bij zilveren en gouden armbanden het geval omdat dit materiaal meer mee veert. Bij kunststof kan dit bijvoorbeeld niet. Je kiest voor een bangle van kunststof wanneer je houdt van een grotere en grovere armband.

Bangles voor heren

Herenarmbanden zie je steeds meer in het modebeeld verschijnen. De bangle als armband is perfect voor mannen vanwege het meer robuuste karakter van het sieraad. Het is mooi om een monochrome armband in het goud of zilver te combineren met een horloge. Wanneer je de bangle liever draagt als afzonderlijk sieraad dan kun je kiezen voor een stoere stalen armband van Emporio Armani. Deze bangles kunnen én mooi gecombineerd worden met een pak én bij een stoerdere casual look.