Bedelarmbanden voor Dames

De bedelarmbanden zijn weer helemaal terug! Kies een armband die helemaal past bij jouw stijl en mix en match deze met je andere sieraden.

278 artikelen
  • Bangle
  • Schakelarmbanden
  • Bedelarmbanden
  • Kralenarmbanden
  • Wikkelarmbanden
  • Tennisarmbanden
Filter & sorteer
  • 278 artikelen
48 van 278 gezien

De bedelarmbanden zijn weer helemaal terug! Kies een armband die helemaal past bij jouw stijl en mix en match deze met je andere sieraden.

Bedelarmbanden voor dames bij de Bijenkorf

Denk jij nog dat een bedelarmband iets van vroeger is? Het tegenovergestelde is waar! Voortaan zijn er bedelarmbanden in veel verschillende stijlen en hoef je de bedels niet per se meer zelf uit te zoeken. De bedelarmbanden zijn af te stemmen op je oorbellen of ringen en hiervoor hoef je niet meer langs de juwelier. Een bedelarmband is wel nog steeds een ideaal sieraad om cadeau te doen!

Voor welke bedelarmband ga jij?

Bij een bedelarmband heb je snel een armband met losse bedels in je hoofd. Inmiddels zijn er ook armbanden die wat verfijnder en eleganter zijn dan de bekende bedelarmband. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bedelarmband waarbij de bedel is geïntegreerd in rest van de armband. Deze armband bestaat bijvoorbeeld uit gevlochten katoen of uit een metaal waarbij de uiteindes van de bedel vastzitten. De armbanden van Heart to get zijn hier een goed voorbeeld van en heel draagbaar.

Hoe draag je een bedelarmband?

Om een bedelarmband stijlvol te dragen is het goed om een paar dingen in gedachten te houden. Zorg ervoor dat de bedelarmband past bij je stijl. Wanneer je vaker eenvoudige en minimalistische sieraden draagt dan is het niet logisch om voor een grote en uitbundige armband te kiezen. Zoek in plaats daarvan een bedelarmband die fijntjes is en past bij je ringen, oorbellen of ringen. Daarnaast kun je kijken naar de kleuren die je vaak draagt en de bedelarmband aanpassen aan dit palet. Wanneer je graag zelf een bedelarmband wilt samenstellen dan kun je dit het beste doen met bedels van één merk. Kies dan bijvoorbeeld voor de bedels van Pandora: deze zijn altijd mooi met elkaar te combineren.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl