Bedels voor dames

Bedels zijn erg populair om je sieraden mee te personaliseren. De bedels combineer je met een ketting, armband of oorbellen en zijn te dragen naar verschillende gelegenheden.

187 artikelen
Filter & sorteer
  • 187 artikelen
48 van 187 gezien

Bedels zijn erg populair om je sieraden mee te personaliseren. De bedels combineer je met een ketting, armband of oorbellen en zijn te dragen naar verschillende gelegenheden.

Bedels voor dames bij de Bijenkorf

Deze keuze is groot wanneer je op zoek bent naar bedels voor je favoriete sieraden. Je kunt een nieuwe bedel kiezen bij je armband en die combineren met een horloge of een mooie opvallende bedel zoeken voor bij je ketting. Voor een nieuwe bedel hoef je niet meer naar de juwelier; deze bestel je online.

Bedels voor je armband, ketting of oorbellen

Ook al denk je meteen aan een bedelarmbandje wanneer je praat over bedels, dit is inmiddels niet meer de enige manier waarop je bedels kunt dragen. Een speelse nieuwe manier is om bedels uit te zoeken voor je oorbellen. Nu is het wel verstandig om voor niet al te zware bedels te gaan. Bepaalde bedels zijn speciaal gemaakt om deze met je oorbellen te combineren; Ti Sento Milano heeft deze in de collectie. Ook kun je gaan voor een mooie bedel aan een ketting. Wanneer je deze afwisselt heb je steeds een verschillende look met je ketting.

Pandora bedels

De bedels van Pandora zijn erg populair en het merk is dan ook bekend geworden door de zelf samen te stellen armbanden. De keuze in bedels is enorm en dit zorgt ervoor dat je nooit uitgekeken raakt op de sieraden van Pandora. Je hebt bedels die je kunt dragen ter decoratie, maar ook bedels die aan te passen zijn op bepaalde levensgebeurtenissen of evenementen. Zo kun je met kerst bijvoorbeeld kiezen voor een mooi bedel van een kerstboom of een verjaardag bedel. Ook heeft collectie van Pandora letters in de collectie waarmee je een naam of een woord kan vormen. Voor welke bedelarmband ga jij?

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl