Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Bedels voor dames

Bedels zijn erg populair om je sieraden mee te personaliseren. De bedels combineer je met een ketting, armband of oorbellen en zijn te dragen naar verschillende gelegenheden.

29 artikelen
Filter & sorteer
29 artikelen
29 van 29 gezien

Bedels zijn erg populair om je sieraden mee te personaliseren. De bedels combineer je met een ketting, armband of oorbellen en zijn te dragen naar verschillende gelegenheden.

Bedels voor dames bij de Bijenkorf

De keuze is oneindig wanneer je op zoek bent naar bedels voor je favoriete sieraden. Dit is dé ultieme uitkomst om te blijven variëren met jouw sieraden. Geef jouw sieraden een tweede leven en laat ze weer aanvoelen als nieuw. Je kunt een nieuwe bedel kiezen bij je armband en die combineren met een horloge of een mooie opvallende bedel zoeken voor bij jouw favoriete ketting. Voor een nieuwe bedel hoef je niet meer naar de juwelier; bestel het online bij de Bijenkorf.

Bedels voor je armband, ketting of oorbellen

Ook al denk je meteen aan een bedelarmbandje wanneer je praat over bedels, dit is inmiddels niet meer de enige manier waarop je bedels kunt dragen. Een speelse nieuwe manier is om bedels uit te zoeken voor je oorbellen. Nu is het wel verstandig om voor niet al te zware bedels te gaan. Bepaalde bedels zijn speciaal gemaakt om deze met je oorbellen te combineren; Ti Sento Milano heeft deze in de collectie. Ook kun je gaan voor een mooie bedel aan een ketting. Wanneer je deze afwisselt heb je steeds een verschillende look met je ketting.

Michael Kors bedels

De bedels van Michael Kors zijn erg populair en de stijl van de sieraden zijn elegant en minimalistich. De keuze in bedels zijn enorm en dit zorgt ervoor dat je nooit uitgekeken raakt op de sieraden van Michael Kors. Gaat jouw voorkeur uit naar een eenvoudige versie van Michael Kors? Dan zal een bedel zonder steen jou als gegoten zitten. Wil je letterlijk in de schijnwerpers staan? Ga dan voor een opvallende bedel van zirkonia. Ook heeft Michael Kors letters in de collectie waarmee je een naam of een woord kan vormen. Voor welk bedel ga jij?