Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Buddha to Buddha sieraden

Handgemaakte sieraden zetten de toon in het Buddha-to-Buddha-assortiment. In onze online shop vind je onder andere Buddha-to-Buddha ringen, armbanden en kettingen. Deze sieraden herken je aan hun gevlochten en robuuste look.

182 artikelen
  • Armbanden
  • Hangers
  • Kettingen
  • Oorbellen
  • Ringen
Filter & sorteer
182 artikelen

Handgemaakte sieraden zetten de toon in het Buddha-to-Buddha-assortiment. In onze online shop vind je onder andere Buddha-to-Buddha ringen, armbanden en kettingen. Deze sieraden herken je aan hun gevlochten en robuuste look.

Buddha to Buddha sieraden voor dames

Ontworpen in Amsterdam, gesmeden in Azië: Buddha to Buddha staat bekend om zijn prachtige handgemaakte zilveren sieraden met de herkenbare gevlochten look. Van schakelarmbanden en ringen tot en met kettingen en oorbellen, allemaal zijn ze ontworpen in de klassieke Buddha to Buddha stijl. In de webshop van de Bijenkorf kun je je ogen tegoed doen aan al het moois wat dit merk te bieden heeft!

Filosofie achter Buddha to Buddha

Het merk is in 1997 tot stand gekomen tijdens een meditatie-vakantie in Azië. De oprichter raakte hier geïnspireerd door het diepe gevoel van bezinning en reflectie verkregen uit meditatie, en legde dit vast in een schets van een armband. Deze schets kwam tot leven in samenwerking met een lokale zilversmid, en de eerste Buddha to Buddha armband werd hier een feit. Het merk is nu wereldwijd te vinden in 15 landen, en natuurlijk heeft ook de Bijenkorf een grootschalige collectie aan Buddha to Buddha sieraden.

Ringen van Buddha to Buddha

Met een Buddha to Buddha ring geef je een kale vinger de upgrade die hij zo verdient! Als je eenmaal een ring van Buddha to Buddha om je vinger hebt, zullen er snel meer volgen. Het fijne aan deze ringen is dat je ze namelijk zo goed kan mixen en matchen. Varieer eens met verschillende stijlen: bijvoorbeeld fijn- en grof gevlochten door elkaar, groot en klein, met en zonder steentje. Op deze manier krijg je een speelse look van diverse stijlen, die ongeacht welke je kiest perfect op elkaar afgestemd zijn. Je kunt er geen genoeg van krijgen!

Armbanden van Buddha to Buddha

It’s where it all started: bij de Buddha to Buddha armbanden. Deze zilverkleurige schakelarmbanden hebben een unieke look die zeer verfijnd staat aan jouw pols, zelfs als je kiest voor een wat groffer modelletje. In de webshop van de Bijenkorf is er voor iedere dame een geschikte Buddha to Buddha schakelarmband te vinden. Van dunne armbandjes met delicate schakels tot grotere armbanden met groffe schakels, met subtiele óf prominent aanwezige sluiting: Buddha to Buddha heeft aan elke voorkeur gedacht. De grotere exemplaren zijn echte eyecatchers, en de kleine maar fijne armbanden zijn prachtig op zichzelf staand, maar bijvoorbeeld ook in combinatie met een horloge. Naast de klassieke schakelarmbanden heeft het merk ook wikkelarmbanden met leren bandje en de bekende zilveren sluiting: deze zijn bijvoorbeeld erg leuk voor bij een zomerse beachlook.

Buddha to Buddha kettingen en oorbellen

Alhoewel het merk het meest bekend staat om zijn ringen en armbanden, biedt het ook geweldige kettingen van Buddha to Buddha voor dames en Buddha to Buddha oorbellen voor dames. In deze collecties kun je ook weer een mooie mix vinden tussen klein maar fijn en de grotere statement pieces.