Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Fine Jewelry

De collectie fine jewelry bestaat uit prachtige juwelen van massief goud, vaak afgewerkt met glinsterende edelstenen. Of je nu kiest voor een geelgouden armband, rosé gouden ketting of ring bezaaid met diamanten: deze juwelen zijn stuk voor stuk tijdloze investmentpieces die niet slijten.

Fine jewelry bij de Bijenkorf

Op zoek naar een cadeau voor een speciale verjaardag, sprankelende verlovingsring of sieraad voor een andere bijzondere gelegenheid? In het uitgebreide assortiment fine jewelry vind je de mooiste en meest tijdloze juwelen. De unieke designs en kwalitatief hoogwaardige materialen maken het mogelijk het sieraad de rest van je leven te kunnen dragen. De juwelen zijn gemaakt van massief goud, slijten daardoor niet en kunnen dag en nacht worden gedragen. Een fine jewelry piece geef je door aan de volgende generatie.

Schitterende edelstenen

In het fine jewelry assortiment van de Bijenkorf zijn talloze verschillende edelstenen te vinden die een speciale en unieke twist geven aan ieder sieraad. De intense blauwe kleur van topaas en glanzende roze kleur van toermalijn zorgen in combinatie met massief goud voor one of a kind sieraden. Het Nederlandse juwelenmerk Diamond Point weet talloze edelstenen te bewerken tot de mooiste sieraden. Maak een statement met een Vanrycke ring of parelketting afgewerkt met geelgouden sluiting.