Winkels & Openingstijden
Klantenservice

GUESS sieraden

De sieraden van Guess kenmerken zich door de opvallende designs en luxe uitstraling. Sieraden van GUESS, Zoals oorbellen, kettingen en armbaden, zijn echte blikvangers. Mix en match of ga voor één sierraad die elke blik vangt.

137 artikelen
  • Armbanden
  • Kettingen
  • Oorbellen
Filter & sorteer
137 artikelen

De sieraden van Guess kenmerken zich door de opvallende designs en luxe uitstraling. Sieraden van GUESS, Zoals oorbellen, kettingen en armbaden, zijn echte blikvangers. Mix en match of ga voor één sierraad die elke blik vangt.

Guess Jewellery bij de Bijenkorf

Guess werd opgericht in 1981 in California en is uitgegroeid tot één van de grootste merken wereldwijd. In 1983 lanceerde Guess haar horlogecollectie, voor heren en dames. En net als dat de horlogecollecties al snel een razend succes werden, waren ook de Guess sieraden al snel niet meer uit de wereld van sieraden weg te denken. De sieraden zijn namelijk ultiem vrouwelijk, maar zijn altijd voorzien van een bijzondere touch.

De collectie Guess sieraden

Guess Jewellery mag eigenlijk aan geen sieradendoos ontbreken. De collectie is zo uitgebreid, dat er dan ook altijd wel een sieraad naar jouw stijl tussen zit. Guess sieraden komen in verschillende kleuren, zoals goud, zilver, roségoud en een combinatie van twee: bicolor. De sieraden van het merk zijn daarbij altijd afgewerkt met iets bijzonders. Iets waar je ogen meteen naartoe trekken. Of het nu een applicatie, vorm, steen of strass is. Mix en match de eye-catchers met fijne sieraden of ga voor een look waarmee je alle ogen op jou laat richten. Als je op zoek bent naar oorbellen waarmee je in de schijnwerpers komt te staan, dan zit je met Guess oorbellen goed. In de oorbellencollectie van het merk vind je alle soorten oorbellen die je je maar kunt bedenken. Van creolen tot aan oorhangers en oorstekers. Ook voor kettingen zit je bij Guess goed. Guess kettingen komen namelijk in heel wat verschillende stijlen, lengtes en kleuren. Ga voor een ketting met een opvallende hanger of juist een fijner ontwerp met strass. De Guess armbanden combineren met hun speelse bedeltjes leuk met een horloge van het merk.

Guess Jewellery verzorgen

Je nieuwe Guess Jewellery wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Daarom is het van belang om zorgvuldig met je sieraden om te gaan. Zo is het belangrijk om contact met crèmes en parfum en je sieraden uit de weg te gaan. Bewaar je Guess sieraden trouwens ook nooit in de badkamer. Het vocht tast namelijk de staat van je sieraden aan. Zorg dus ook dat je tijdens het sporten, zwemmen, douchen of doen van huishoudelijke klusjes je je sieraden altijd afdoet.