Oorringen voor Dames

De oorringen zijn weer helemaal terug! Of je nu kiest voor een paar oorbellen of één als statement piece: laat het sieraad opvallen en vind jouw nieuwe oorringen in de collectie van de Bijenkorf.

384 artikelen
  • Oorhangers
  • Oorstekers
  • Oorringen
  • Oorclips
Filter & sorteer
  • 384 artikelen
48 van 384 gezien

De oorringen zijn weer helemaal terug! Of je nu kiest voor een paar oorbellen of één als statement piece: laat het sieraad opvallen en vind jouw nieuwe oorringen in de collectie van de Bijenkorf.

Oorringen voor dames bij de Bijenkorf

De oorringen zijn helemaal on trend en in alle soorten en maten te vinden. Wanneer je voor elegante sieraden wilt gaan kies dan voor een paar kleine oorringen en match deze met je ring, armband, horloge of ketting. Voor iets meer bijzonders kies je voor oorbellen met kleine edelstenen of een diamant.

Oorringen met diamanten of edelstenen?

Wanneer je echt een keer wil uitpakken met je oorbellen dan kun je kiezen voor oorringen met een versiering erin. Als je gaat voor oorringen met diamanten dan zijn de oorringen van Diamond Point erg mooi. Deze zullen je zeker laten schitteren en gaan je leven lang mee. Wanneer je op zoek bent naar diamanten oorringen die een andere look uitstralen dan kies je voor Aynur Abbott. In deze collectie worden zwarte diamanten gebruikt. Als je liever voor een kleur gaat in je oorbellen dan kun je gaan voor de oorbellen van Astley Clarke. Deze oorbellen zijn gemaakt met edelstenen als saffier en maansteen.

Ga je voor gouden of zilveren oorringen?

Het is altijd stijlvol om je sieraden op elkaar af te stemmen. Hoewel het tegenwoordig niet meer nodig is om alleen maar goud met goud en zilver met zilver te combineren, is het wel fijn om deze keuze te hebben. De keuze voor goud of zilver is heel persoonlijk. Wanneer je niet weet voor welke kleur je moet kiezen kun je het beste beide opties bij je huidskleur houden. Bij Casa Jewelry kun je zowel gouden als zilveren oorringen vinden die passen bij je ketting, armband of ringen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl