/*! core-assets 4.0.0-53 - Thu Feb 15 2018 11:43:27 GMT+0100 (CET) - 🦆 */

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis bezorging met een webshopaccount*

Vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis

Wouters & Hendrix Sieraden voor dames

Humor en de perfectie en complexiteit van de natuur vormen de basis in de collecties van Wouters & Hendrix. Dat komt tot uiting in gedurfde sieraden gemaakt van onder andere koper, sterling zilver en halfedelstenen zoals onyx, quartz en maansteen.

65 artikelen
Kies categorie
Filteren
1-48 van 65

Wouters en Hendrix Sieraden bij de Bijenkorf

Over het merk

‘History is what the present is tomorrow.’ Met deze zin in gedachte ontwerpen de vriendinnen Katrin Wouters en Karen Hendrix sinds 1985 prachtige sieraden. Drie keer per jaar komt het duo met een nieuwe sieradencollectie naast de vaste collectie ‘My Favourites’, die bestaat uit delicate sterling zilveren creaties. De aanpak in het ontwerpen van collecties is meer impulsief, dan rationeel. Ze kijken waar het ontwerp naartoe gaat en krijgen inspiratie door het bezoeken van een boekwinkel, museum en het reizen naar andere steden.

De collecties van Wouters & Hendrix

Wouters & Hendrix hebben al jaren een vaste sieradencollectie, My Favourites. Naast deze vaste sieradencollectie ontwerpt het duo ieder jaar drie andere collecties met ieder een eigen verhaal. De type edelstenen en de designs verraden direct uit welke collectie een sieraad komt. My Favourites staat voor jarenlang intense samenwerking tussen de twee soortgenoten: Wouters & Hendrix. De collectie bestaat uit sterling zilveren sieraden die de puurheid van het leven representeert met waardes als romantiek, natuur en vakmanschap. Een pareloorbel of ketting met verenhanger zijn juwelen die perfect in deze collectie passen. De sieraden van Wouters & Hendrix zijn stuk voor stuk unieke en tijdloze exemplaren. De vrouw die van klassieke en fijne sieraden houdt is aan het juiste adres bij dit sieradenmerk. Een ring, oorbel, armband of ketting van Wouters & Hendrix kan gecombineerd worden met iedere outfit en is geschikt voor elke gelegenheid.

Belgisch vakmanschap

Belgisch vakmanschap is een belangrijke waarde van het sieradenmerk Wouters & Hendrix. En dat is het niet voor niets. De designers werken in ateliers die gespecialiseerd zijn in specifieke technieken en gebruiken de mooiste materialen en halfedelstenen voor het produceren van de juwelen. Veel van de materialen en stenen zijn speciaal gesneden of gesmeed voor het merk, want kwaliteit is de hoogste prioriteit.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

gratis bezorging (vandaag voor 22.00 uur besteld, morgen in huis)

Bezorgmethode Met account
Bezorgen PostNL (3,95) gratis
Ophalen in Bijenkorf-winkel (gratis) gratis
Ophalen PostNL Pakketpunt (2,95) gratis
Avondbezorging PostNL gratis

Extra services voor nog meer gemak

Zondagbezorging door PostNL 7,95
Bezorging op afspraak door PostNL 7,95

Gratis bezorging wanneer jij wilt met ShippingPlus

We bezorgen jouw pakketjes wanneer en waar je maar wilt. Ook op zondag, 's avonds en binnen een tijdvak van 2 uur.


Gratis retourneren

Retourneren is eenvoudig, snel en gratis. Er zijn verschillende mogelijkheden om je webshopbestelling binnen 21 dagen te retourneren.

PostNL Pakketpunt gratis
PostNL pakketbezorger gratis
Bijenkorf-winkel gratis

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis bezorging. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis bezorging. Bekijk alle informatie over bezorgen en retourneren.

Minimaal 6 tekens met in ieder geval: 1 cijfer, 1 hoofdletter en 1 kleine letter

Lees hier het privacy statement

Ben je al in het bezit van een webshopaccount? Log hieronder in om direct gebruik te maken van gratis bezorging.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl